My Renault

Nieuwe Renault KOLEOS

Onlangs werd de nieuwe Renault Koleos gelanceerd. Deze eerste Crossover van Renault in het D-segment heeft een robuuste uitstraling en beschikt over bijzonder veel comfort en luxe. De standaarduitrusting van de auto bestaat onder meer uit 18” lichtmetalen wielen, LED PURE VISION koplampen, een achteruitrijcamera en het omvangrijke R-LINK 2 multimedia- en navigatiesysteem met 8,7”portrait touchscreen. Optioneel kan er gekozen worden voor het Easy Life Pack, lederen bekleding in 3 verschillende kleuren of een glazen schuif- en kantel dak.

Op en top comfort

Dankzij een grote deuropening kunt u gemakkelijk in-en uitstappen. Maak gebruik van de talrijke opbergvakken waar u heel wat spullen kunt opbergen. Op de achterbank profiteren uw passagiers mee van de warmte die de verwarmde stoelen afgeven. In de auto zitten was nog nooit zo comfortabel. De auto is per direct te bestellen bij een vanaf-prijs van € 42.790,-. Begin juni is hij bij de Renault-dealer te vinden.

De nieuwe Renault Koleos
INITIALE PARIS

Er is ook een exclusieve INITIALE PARIS uitvoering van de Koleos. Deze versie beschikt over de Energy dCi 175-dieselmotor die gekoppeld is aan automatische transmissie en is ook mogelijk met vierwielaandrijving. Naast 19” lichtmetalen wielen en Nappa-lederen bekleding is de nieuwe Renault Koleos INITIALE PARIS voorzien van het state-of-the-art Bose® audiosysteem. De exclusieve metaalkleur ‘Noir Améthyste’ is zoals altijd voorbehouden voor alle INITIALE PARIS auto’s waaronder dus ook de nieuwe Renault Koleos INITIALE PARIS.

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.