My Renault

De bijzondere CLIO R.S. 18

Dit is de nieuwe CLIO R.S. 18!
Een gelimiteerde uitvoering op basis van de Renault CLIO R.S. 220 EDC Trophy. Deze nieuwste uitvoering heeft opvallende details die verwijzen naar de Formule 1-bolide van het Renault Sport Formula One Team.

Sterk van buiten …

Zo zijn de R.S. 18 badge op de voorportieren, de grijze bestickering en het nieuwste R.S.-logo op het dak direct afgeleid van de F1-auto van Renault. De Formule 1-achtige voorvleugel, sierlijsten en naafdoppen in de kleur Jaune Sirius zorgen dan weer voor een sterk contrast met de carrosseriekleur Noir Profond.

Het Renault- en Renault Sport-logo aan de voorzijde, de voorbumper, de belettering op de achterklep en de diffuser zijn – exclusief voor de CLIO R.S.18. – volledig in zwart uitgevoerd. Ook het interieur is onmiskenbaar sportief met zijn koolstofvezel ventilatieopeningen, het met Alcantara en leder beklede stuurwiel en Renault-Sport vloermatten.

… en van binnen

De ‘R.S.18’ is gebaseerd op de Renault CLIO R.S. 220 EDC Trophy met verlaagd onderstel, aangepaste dempers en scherpere besturing ten opzichte van de reguliere CLIO R.S. De 1.6-liter turbomotor produceert 162 kW (220 pk) vermogen en 280 Nm koppel en is altijd gekoppeld aan de sportieve zestraps EDC-automaat met dubbele koppeling. Verder is elke CLIO R.S. 18 voorzien van een Akrapovic-uitlaatsysteem en een serienummer op de instaplijst.

garage icon
De nieuwe CLIO R.S. 18 met eigen ogen zien?

Maak dan een afspraak met uw Renault-dealer!

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.