My Renault

Slim laden met Renault Z.E.

Elektrisch rijden wordt nu nog interessanter door de introductie van de Renault Z.E. Smart Charge-app. Met deze applicatie kunnen Renault ZOE-rijders de auto slim laden met zoveel mogelijk duurzame energie, tegen zo laag mogelijke tarieven en hiervoor een beloning ontvangen.

Vraag en aanbod

De Z.E. Smart Charge-app maakt slim gebruik van de vraag en het aanbod van duurzame energie en laadt de ZOE op momenten dat er een overschot is aan duurzame energie, waarbij de energietarieven het laagst zijn. De gebruiker hoeft alleen maar een gewenste vertrektijd in te stellen, de Z.E. Smart Charge-app doet de rest. De besparing op de laadkosten die hiermee wordt gerealiseerd, wordt als bonus uitgekeerd aan de gebruiker.

Nederland is het eerste land waar deze app is uitgebracht.

Meteen besparen

Deze applicatie is bedoeld voor ZOE-rijders die thuis opladen via een wallbox of bij een openbare slimme laadpaal. De besparing op de laadkosten is afhankelijk van het vermogen van het laadpunt, de hoeveelheid energie die geladen moet worden, het moment van laden en de actuele energieprijzen.

Een handige app

De app is zeer gebruiksvriendelijk en intuïtief. Na het aanmaken van een account kan na een paar stappen al meteen worden begonnen met slim laden. De openbare slimme laadpunten zijn snel en eenvoudig te vinden op de kaart in de Renault Z.E. Smart Charge-app, evenals de beschikbaarheid van die laadpunten.

Download nu de
Z.E. Smart Charge-app

Is uw Renault ZOE geschikt?

Alleen de nieuwste ZOE-modellen zijn geschikt om slim te laden met de nieuwe Z.E. Smart Charge-app. Op www.renault.nl/smart-charging kunnen ZOE-rijders eenvoudig controleren of hun auto geschikt is.

Doe de check 

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.