My Renault

Renault in 2030

Waar bent u over 12 jaar? Al houdt u dit misschien niet zo bezig, Renault heeft al een specifiek plan over waar het merk dan wil staan. Dit is de visie van Renault tegen 2030.

De 3 belangrijkste pijlers

Renault is een merk met een passie voor innovatie. Met elk nieuw model of nieuwe feature wordt geanticipeerd op verwachtingen van u als klant, en een stap gezet richting de visie van Renault tegen 2030. Die toekomstvisie komt neer op drie belangrijke pijlers: elektrisch, autonoom en connectief.

Elektrisch rijden

Voor een duurzame toekomst is elektrisch rijden de beste oplossing: daarom streeft Renault constant naar een verbetering van het bereik van elektrische auto’s (zoals bijvoorbeeld op de Renault ZOE).

Autonoom rijden

Om een einde te maken aan een fileproblematiek en menselijke fouten, zullen de auto’s van de toekomst zelfrijdend zijn. Renault gaat hier stap voor stap naartoe en is bezig met de ontwikkeling hiervan. Dat ziet u hier.

Connectief rijden

In 2030 zullen auto’s ook constant in verbinding staan met andere weggebruikers, het huis van de eigenaar én de wegen zelf. Zo wordt de auto compleet personaliseerbaar én reactief naar alle omstandigheden. Eerste stappen hiernaartoe zijn onder andere het R-Link Multimediasysteem en de Multi-Sense® technologie.

En hoe vertaalt zich dit concreet? Het antwoord is: Renault SYMBIOZ!

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.