My Renault

Nieuwe Renault MEGANE R.S.

Raceliefhebbers opgelet: er is een nieuwe Renault Mégane R.S. Dit model beschikt als eerste auto in het segment van de ‘hot hatchback’ over 4CONTROL®-4-wielbesturing en is leverbaar met handbediende of automatische transmissie met dubbele koppeling en Sport- of Cup-chassis.

4CONTROL® vielwierbesturing

Dankzij 4CONTROL® is de bestuurder verzekerd van optimale wendbaarheid, hogere bochtsnelheden en meer stuurprecisie door de stuurhoek van de achterwielen aan te passen via een elektromechanische verbinding met de achteras. Om het prestatieniveau van de nieuwe Renault Mégane R.S. naar een hoger niveau te tillen hebben de experts van Renault Sport het systeem op specifieke wijze gekalibreerd.

Mégane R.S.

Keuze uit twee onderstelconfiguraties

Er is voor de nieuwe Renault Mégane R.S. een keuze uit twee onderstelconfiguraties. Er is een Sport-chassis dat een uitzonderlijke combinatie van rijdynamiek en comfort voor dagelijks gebruik biedt. Daarnaast heeft men de keuze uit het Cup-chassis dat ontworpen is voor maximale prestaties op het circuit.

Hülkenbergs mening

Bent u al benieuwd naar hoe de auto presteert? Bekijk in dit filmpje wat Nico Hülkenberg van de nieuwe Renault Mégane R.S vindt.

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.