My Renault

My Renault is vernieuwd

Om My Renault nog aantrekkelijker te maken, hebben we voor een grondige make-over gekozen. Een moderne look, een eenvoudigere navigatie, rubrieken in een nieuw jasje …

Ontdek hieronder wat u allemaal kunt verwachten:

Welkomstpagina

Als u naar de welkomstpagina gaat, ziet u meteen al een paar veranderingen. Zo is de tijdlijnzone van uw auto voortaan groter. U ziet er uw kenteken en de pictogrammen voor een onderhoud of controle zijn nieuw. Als u meer dan één Renault bezit, kunt u bovendien rechtstreeks in uw tijdlijn de gewenste auto kiezen.

Maar dat is niet alles. Er is voortaan een nieuwe zone met uw voordelen, zodat u er zeker van bent dat u geen enkel voordeel misloopt. Bovenaan de pagina hebben we handige links naar R-Link, Renault Route Service en Veelgestelde vragen toegevoegd.

Ontdek de nieuwe welkomstpagina

Pagina 'Mijn auto'

Ook de pagina 'Mijn auto' heeft een nieuwe look gekregen: gegevens bekijken of aanpassen, is nu nog gemakkelijker. Nog steeds vindt u er details over uw auto en het onderhoudsschema. Bent u eigenaar van meer dan één Renault, dan kunt u nu ook met één muisklik van auto veranderen en alle gegevens ervan bekijken of aanpassen.

Bovenaan hebben we (indien van toepassing op uw auto) links toegevoegd naar R-Link en naar de mogelijke accessoires voor uw Renault. Bovendien kunt u ook rechtstreeks een afspraak maken voor het onderhoud van uw Renault bij de dealer van uw voorkeur.

Ontdek de nieuwe pagina Mijn auto

Pagina 'Mijn dealer'

Op deze pagina vindt u dezelfde informatie als op de vorige versie van My Renault: de gegevens van uw dealer en de verschillende mogelijkheden om contact op te nemen. De opmaak is aangepast voor een gemakkelijkere navigatie.

Ontdek de nieuwe pagina Mijn dealer

Pagina 'Contact'

De contactpagina bestaat voortaan uit drie onderdelen. Het eerste onderdeel gaat over uw dealer. In het tweede onderdeel kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via verschillende kanalen. Tot slot is er een gloednieuw derde onderdeel: de rubriek Veelgestelde vragen. De kans is groot dat u daar een antwoord vindt als u een vraag hebt (bv. over uw voordelen) of een probleem ondervindt op My Renault (bv. bij het inloggen, bij het aanpassen van uw gegevens, als u deelneemt aan een wedstrijd). Neem hier dus zeker een kijkje.

Ontdek de nieuwe pagina Contact

Pagina 'Mijn voordelen'

Via een handige keuzebalk bladert u heel eenvoudig tussen uw maandelijkse voordelen (die tijdelijk gelden), uw permanente voordelen en de voordelen die exclusief door uw dealer worden aangeboden. Bovendien ziet u via een klein geel kroontje of plusje rechts op de afbeelding welke voordelen exclusief zijn voorbehouden voor My Renault-leden of My Renault+ leden. Kortom, we hebben ons uiterste best gedaan om te zorgen dat u geen enkel voordeel misloopt.

Ontdek de nieuwe pagina Mijn voordelen

Pagina 'Wedstrijden'

Ons doel was om deze pagina interactiever te maken. U kan hier meteen zien aan welke wedstrijden u nog kan deelnemen en waar u uw kansen al heeft gewaagd. Ook de namen van de gelukkige winnaars zijn veel gemakkelijker terug te vinden. Wie weet staat uw naam er wel tussen!

Ontdek de nieuwe pagina Wedstrijden

Pagina's 'Tips & Tricks' en 'Magazine'

De opmaak van de pagina's Tips & Tricks en Magazine is aangepast, zodat ze beter te lezen zijn. Op de pagina met tips vindt u nog altijd praktisch advies en technische informatie over hoe uw auto werkt of rijden in het algemeen.

Ontdek de nieuwe pagina Tips & Tricks

Op de pagina Magazine vindt u de vertrouwde rubrieken terug: Backstage, Innovatie, Autosport, Vers van de pers, Fans aan het woord en Op weg. Nieuw is de rubriek over duurzaam rijden, waarin u alles kunt lezen over nieuwe ontwikkelingen op het vlak van 100% elektrisch rijden en duurzaamheid bij Renault.

Ontdek de nieuwe pagina Magazine
Hoe werkt het?

Benieuwd naar de nieuwe functies in de gloednieuwe versie van My Renault en hoe u ze kunt gebruiken? Lees dan snel dit artikel.

Hoe My Renault gebruiken?
² ²

Word Renault ambassadeur !

U heeft geen toegang tot dit formulier.