My Renault

Zo kunt u My Renault gebruiken

Wij willen uw ervaring op My Renault voortdurend verbeteren en onze website steeds handiger en toegankelijker maken. Daarom geven we hem regelmatig een opfrisbeurt, zodat de site beter op uw behoeften is afgestemd. My Renault zal er daarom voortaan anders uitzien, maar dat is niet alles. We zullen er geleidelijk ook nieuwe, handige functies aan toevoegen. We vertellen graag welke functies dit zijn en hoe u ze optimaal zal kunnen gebruiken.

Ontdek de functionaliteiten:

Heeft u meer dan één Renault?

Voortaan kunt u gemakkelijk navigeren tussen uw auto’s en selecteert u heel eenvoudig uw 'actieve' auto in My Renault.

Op de tijdlijn:

bovenaan rechts ziet u afbeeldingen van uw verschillende auto’s met hun kenteken. Om de tijdlijn van een andere auto te zien, klikt u gewoon op de afbeelding.

Bekijk de nieuwe tijdlijn
Op de pagina 'Mijn auto':

hier ziet u een afbeelding van de auto waarvan de gegevens momenteel worden getoond. Bezit u meer dan één Renault, dan ziet u rechts ook de afbeelding(en) van uw andere auto(‘s). Als u op de auto klikt, verschijnen meteen uw gegevens en uw persoonlijke onderhoudsplan voor de komende jaren. Bovendien kunt u rechtstreeks een afspraak maken voor een servicebeurt of onderhoud.

Ontdek hoe u deze functie gebruikt

Uw profiel in detail

Niet alleen is deze pagina voortaan aangenamer te lezen, u kunt er ook veel gemakkelijker uw persoonlijke gegevens bijwerken. Denk maar aan uw wachtwoord of e-mailadres, of uw voorkeur m.b.t. onze informatievoorziening.

Ontdek hoe u uw gegevens aanpast

Pagina ‘favorieten’

Op deze pagina vindt u via een link al uw favoriete artikels die zijn onderverdeeld in de vertrouwde rubrieken: Hoe werkt het?, Autosport, Vers van de pers, Op weg …

Weet u niet hoe u een artikel onder uw favorieten opslaat? Dat is heel eenvoudig. Onderaan elk artikel ziet u een hartje met de melding 'Toevoegen aan uw favorieten'. Klik erop en het artikel verschijnt voortaan in uw lijst met favoriete artikelen.

Ontdek hoe uw artikelen worden gerangschikt

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.