My Renault

Renault ESPACE: update 2017

De splinternieuwe Renault Espace modeljaar 2017 biedt een revolutionaire rijervaring, volledig afgestemd op uw voorkeuren. De drie uitvoeringen: Zen, Intens en Initiale Paris hebben dit met elkaar gemeen: ze zijn ongeëvenaard comfortabel, elegant én krachtig.

Grensverleggende comfort

De vernieuwde Renault Espace 2017 gaat een stap verder dan het comfort dat u van dit model gewend bent. Zo is de auto standaard uitgerust met een panoramisch dak, dat ervoor zorgt dat zowel u als uw passagiers kunnen genieten van de omgeving, terwijl de massagestoelen (in de ‘comfort’-stand) een altijd even ontspannen rit garanderen.

Elegante uitstraling

Dankzij de drie verschillende uitrustingsniveaus zal er altijd wel iets van uw gading tussen zitten. Met Zen bent u gegarandeerd van alle gemakken voorzien. Bij Intense gaat u bijvoorbeeld voor een zwevend middenconsole en 18”-lichtmetalen velgen. Voor de versie Initiale Paris werden een exclusieve carrosseriekleur ‘Amethistzwart’ en unieke 19”-lichtmetalen velgen ontwikkeld. U ontdekt hier meer over de drie versies.

Amethistzwart

Ultieme controle

Uw rijervaring wordt perfect personaliseerbaar dankzij het Multi-SENSE®-systeem. U kiest zelf tussen 5 verschillende instellingen, van uiterst sportief tot volledig ontspannen. Onder andere de reactiviteit, acceleratie, motorklank en wendbaarheid worden allemaal passend bij uw stemming afgesteld.

Zo zal u in de sportstand bijvoorbeeld volop gebruik kunnen maken van het innovatieve 4CONTROL waarbij de achterwielen meesturen. In de comfortstand zal u dan weer genieten van een soepelere stuurbekrachtiging en een grotere schokdemping.

Ook over het interieur heeft u de volledige beheersing. Met het digitale R-LINK 2 multimediasysteem bedient u de verlichting en het klimaat, maar ook de stoelen achterin, uw navigatie en uw telefoon die via Apple CarPlay of Android Auto deel uitmaakt van uw Renault Espace.

Vernieuwde krachtige motor

En voor de échte liefhebber, bewaren we het beste voor het laatst. De grondige update van het motorblok. Ook hier weer kiest u de uitvoering die het beste bij u past:

Energy TCe 200 EDC

Deze dynamische benzinemotor levert een vermogen van 225 pk. Geniet van zijn dubbele koppeling en zeventraps EDC-transmissie, met het gunstige brandstrofverbuik van gemiddeld 6,8 l/100 km. Zijn potentieel komt optimaal tot zijn recht in de Sport-stand van het Multi-SENSE®-systeem.

Energy dCi 130

Deze handgeschakelde zes versnellingsbak koppelt prestaties aan efficiëntie. Zuinigheid staat centraal zonder toegevingen te doen aan de prettige rijervaring.

Energy dCi 160 EDC

De reactiviteit van de Twin Turbo-technologie maakt van deze dieselmotor een plezier om mee te rijden. Ook hier geniet u van dubbele koppeling in zes versnellingen, dit keer in een soepele EDC-automaat. De bijzonder efficiënte 160 pk staan volledig in teken van de fijne rijsensatie.

Intens

Zen

Initial

garage icon
Benieuwd?

De vernieuwde Renault Espace is per 1 augustus te bestellen. Bent u benieuwd? U boekt een testrit via uw Renault-dealer.
naar uw dealer 

² ²

Word Renault ambassadeur !

U heeft geen toegang tot dit formulier.