My Renault

DHL kiest voor Renault Kangoo

Het betrouwbare koeriersbedrijf DHL heeft net zijn 500ste Renault aan het wagenpark toegevoegd. 400 daarvan zijn de Renault Kangoo Maxi. Waarom kiezen zij specifiek voor dit type bedrijfswagen?

Laadvolume en wendbaarheid

De belangrijkste troef voor DHL moet wel het grote laadvolume zijn. De laadruimte is relatief gezien erg groot t.o.v. de gehele omvang van de auto. Van de 4,66 meter van buiten gezien, is er maar liefst 1,86 meter bruikbare laadlengte. Dat geeft mede door zijn hoogte een laadvolume van 4 kubieke meter.

Laadvolume en wendbaarheid

De Kangoo Maxi heeft standaard een schuifdeur aan de rechterzijde, waardoor de lading altijd gemakkelijk bereikbaar is. Door de optie van een 3e stoel voorin, hoeft u ook niet in te boeten op het aantal passagiers dat mee kan naar een klus.

Daarnaast heeft de Kangoo Maxi een bijzonder korte draaicirkel. De Maxi meet 4,66 meter van voor tot achter en heeft maar een draaicirkel van maar 11,9 meter. Ideaal dus voor korte ritten in woonwijken met weinig ruimte waar veel gemanoeuvreerd moet worden.

Renault Zoe

En verder?

Naast de Kangoo Maxi, is de Kangoo leverbaar in een standaard lengte (4,28m) en leverbaar als Kangoo Compact (3,89m). De Kangoo en de Kangoo Maxi zijn beide tevens leverbaar met een elektrische aandrijflijn, als Kangoo Z.E. 33 en Kangoo Maxi Z.E. 33. Wat de drie versies met elkaar gemeen hebben, is in ieder geval hun verregaande aanpasbaarheid van de indeling, ook zeker een troef voor DHL.

Tot slot?

Door het optioneel ingebouwde navigatiesysteem R-LINK, krijgt de gebruiker realtime verkeersinformatie voor 99% van het wegennet. Zo weet DHL altijd de snelste weg naar zijn bestemming te vinden!

garage icon
Wilt u een proefrit maken?

Bent u een ondernemer en op zoek naar een compacte bedrijfswagen? U vindt hier meer info over prijs en de configuratie. Bent u al helemaal overtuigd? Boek dan meteen een testrit bij uw Renault-dealer.
Contacteer mijn dealer 

² ²

Word Renault ambassadeur !

U heeft geen toegang tot dit formulier.