My Renault

Beleef Renault in Parijs

In het hart van Parijs vindt u het Atelier Renault . Hier kunt u zich helemaal onderdompelen in de wereld van ons merk, en delen wij onze passie voor design, innovatie en technologie met u. Daarnaast is het ook een unieke combinatie tussen een bar, restaurant en galerie.

Neem dat ‘hart van Parijs’ maar letterlijk, het Atelier Renault ligt namelijk midden op de Champs-Élysées. In 1910 werd het gebouw door Louis Renault zelf aangekocht en hij begreep als één van de eersten dat Renault op die unieke locatie zijn unieke visies en passies zou kunnen delen met het grote publiek.

De basis van Atelier Renault wordt gevormd door de galerie, waarin u doorlopende tentoonstellingen kan bezoeken rond autosport, cultuur, innovaties en technologie. Daarnaast worden er steeds leuke activiteiten gepland zodat u zelf ook de handen uit de mouwen kan steken, en zich zeker niet zal vervelen.

Tot slot wordt er ook steeds aan de allerkleinsten gedacht met interessante en leuke belevenissen helemaal afgestemd op de kids. U ontdekt welke tentoonstellingen er tijdens uw bezoek lopen via de website van het Atelier Renault.

Tijdens uw bezoek ontspant u zich in de bar of het restaurant, waar u natuurlijk ook van kunt genieten zonder een bezoek aan de galerie. Dankzij de glazen wand heeft u tijdens een lekker hapje of drankje een indrukwekkend uitzicht over Parijs.

Kortom, of u nu geïnteresseerd bent in technologie, design, of als u gewoon eens lekker wil eten met een uniek uitzicht op Parijs: het Atelier Renault is absoluut een bezoekje waard.

Vergeet u ook uw ecovignet niet?

Sinds 1 juli 2017 bent u verplicht een ecovignet in uw auto te hebben wanneer u Parijs bezoekt. U leest hier meer over de verkeersregels in Parijs, en hoe u zo’n vignet bestelt.

Lees meer

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.