My Renault

5 NCAP-sterren voor Scenic

Renault Scénic verscheen twintig jaar geleden voor het eerst en wierp zich meteen op als de ideale gezinsauto. Het mag dan ook niet verbazen dat modulariteit, comfort en veiligheid altijd prioriteiten zijn geweest bij de opeenvolgende generaties. Dat de nieuwe Renault Scénic die traditie trouw blijft, blijkt uit de vijf sterren Euro NCAP die ze verdienden!

De nieuwe Renault Scénic pronkt met vijf sterren

Onlangs kreeg Nieuwe Renault Scénic vijf sterren na veiligheidstests door de onafhankelijke organisatie Euro NCAP. Daarmee is hij het twintigste Renault model die de maximumscore behaalt! Een mooie prestatie, zeker als je weet aan welke strenge normen de crashtests van Euro NCAP worden onderworpen.

De nieuwe Renault Scénic, een veilige cocon

Een van de vele redenen waarom de nieuwe Renault Scénic vijf sterren kreeg, is de uitzonderlijke kwaliteit van de structuren en gebruikte uitrustingen. Zo is er het versterkte staal met een heel hoge elastische limiet voor een betere weerstand, maar ook het staal met geprogrammeerde vervorming dat schokken beter opvangt. De nieuwe Renault Scénic is trouwens uitgerust met vier gordijnairbags opzij en twee borstairbags vooraan. Hij kreeg vooraan ook twee adaptieve airbags van de nieuwste generatie. Dankzij sensoren past de spanning van de airbags zich aan de lichaamsbouw van de bestuurder en passagiers aan.

Al deze elementen die inzittenden bij een ongeval moeten beschermen, maken deze nieuwe Renault Scénic dan ook uitzonderlijk veilig. Maar dat is nog niet alles.

Geavanceerde technologieën & innovaties

Dankzij de vele ingebouwde spitstechnologieën kunt u met de nieuwe Renault Scénic nog veiliger de weg op. Een greep uit de hulpmiddelen voor de bestuurder: automatische afstandscontrole, rijstrookwaarschuwing, rijstrookondersteuning en actieve noodstop met voetgangersdetectie – een primeur bij de compacte monovolumes. Een andere technologische vernieuwing is de vermoeidheidswaarschuwing met trajectanalyse. Kortom, Renault heeft niets aan het toeval overgelaten om het voor de inzittenden zo veilig mogelijk te maken!

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.