My Renault

Ontdek Nieuwe Renault Scénic

Al sinds zijn lancering in 1996 is de Renault Scénic onnoemelijk populair. Vijf miljoen exemplaren en drie generaties later wordt de Renault Scénic helemaal vernieuwd inclusief een nieuwe look met het nieuwe Renault-design. Maar het is niet alleen zijn lijn die telt. De nieuwe Scénic onderscheidt zich immers ook door zijn uitstekende rijcomfort, rijplezier en zijn geavanceerde rijhulpsystemen, die de veiligheid van u en uw gezin waarborgen.

Een verfijnde, trendy look

De verhoudingen van de nieuwe Scénic werden aangepast, waardoor zijn silhouet nu nog vloeiender en dynamischer oogt. Maar behalve de langere wielbasis (de ruimte tussen de voor- en achterwielen) en de korte motorkap, geven ook de grote 20 inch-wielen deze auto de energieke uitstraling van een MPV en SUV. Uiteraard beschikt de nieuwe Scénic ook over de typische Renault-verlichting, met C-vormige koplampen vooraan en Edge Light-lampen achteraan. Dankzij de driedelige voorruit, die trouwens ook de Espace siert, profiteert u van een beter panoramisch zicht op de weg.

Prioriteit nr. 1: comfort in de auto!

Nieuwe Scénic richt zich vooral op gezinnen, dat blijkt uit zijn bijzonder ruime en ultracomfortabele interieur alsook de typische modulariteit van Renault. Dat betekent bijvoorbeeld dat u de centrale console kunt verschuiven. Vooraan wordt het cockpitgevoel van de bestuurder dan weer versterkt. Achter in de auto wordt door de modulariteit gezorgd voor een versterking in de communicatie en uitwisseling van informatie tussen de voor- en achterkant van de auto.. Dankzij het One Touch Folding-systeem kunnen de achterstoelen in een oogwenk worden ingeklapt, zodat er meer opbergruimte ontstaat.

Technologie en plezier gaan hand in hand

Om een optimale veiligheid en een uitzonderlijk rijcomfort te garanderen, is Nieuwe Scénic uitgerust met tal van rijhulpsystemen. Naast zijn Multi-SENSE®-technologie en ‘head-up display’ is de nieuwe Scénic ook de enige auto in zijn klasse die uitgerust werd met de actieve remhulp met voetgangersdetectie (AEBS), de rijstrookassistent en het vermoeidheidsdetectie systeem.

Kortom, Renault liet niets aan het toeval over en biedt u een unieke, bijzonder comfortabele en nog veiligere rijervaring.

5 sterren voor de nieuwe Renault Scénic

De nieuwe Renault Scénic is een veilige cocon voor het hele gezin en werd daardoor de 20e Renault die van Euro NCAP de maximumscore van 5 sterren kreeg.

De nieuwe Renault Scénic, op en top veilig! 

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.