My Renault

Grand Scénic in de spotlights

Onlangs stelden we u de Nieuwe Renault Scénic voor, de vierde generatie van deze succesvolle MPV uit 1996. Maar vandaag richten we de spotlights op de nieuwe Renault Grand Scénic. De ideale auto voor gezinnen die nog meer ruimte wensen.

Een revolutionair design

Net zoals de Renault Scénic en de rest van het Renault-gamma in de voorbije jaren, werd ook de Grand Scénic in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe Grand Scénic breekt met het traditionele design van MPV’s. Hij oogt tegelijk robuust, elegant en aerodynamisch en volgt perfect de nieuwe esthetische lijn van Renault. De voorzijde wordt gekenmekt door de kenmerkende grille met het centraal geplaatste Renault logo. De koplampen dragen opnieuw de kenmerkende C-vormige lichtsignatuur. De achterlichten geven de auto een 3D-effect dankzij de Edge Light-technologie. Een ander opvallend detail van de nieuwe Renault Grand Scénic zijn de 'tall & narrow' wielen van 20’’ met een lage rolweerstand, die erg energiebesparend zijn.

Meer ruimte voor maximaal comfort

De nieuwe Renault Grand Scénic heeft een bijzonder licht interieur dankzij het optionele glazen panoramische dak. Zo profiteren de bestuurder en passagiers van nog meer comfort. Daarnaast kan hij naar wens voorzien worden van maar liefst zeven zitplaatsen … Een droom voor (heel) grote gezinnen.

Dankzij de grote kofferruimte van 596 liter en allerhande opbergvakken waarin u 63 liter extra bagage kwijt kunt, hoeft u bovendien nooit meer voor plaatsgebrek te vrezen. We vermelden ook graag de magic drawer opberglade van 13 liter waarin u al uw dagelijkse voorwerpen kwijt kunt.

Modulariteit van topniveau

De nieuwe Renault Grand Scénic heeft tal van voorzieningen die uw dagelijks leven gemakkelijker maken. De sterkste troef van het merk: zijn modulariteit. Zo klapt u dankzij de One-Touchtechniek van Renault met één druk op het touchscreen van het R-LINK multimedia- en navigatiesysteem de stoelen op de tweede en derde rij neer. Het resultaat: een vlakke vloer die gemakkelijk te laden is. Bovendien schuift de achterbank naar achter om het interieur optimaal te benutten.

Veiligheid boven alles

De nieuwe Renault Grand Scénic, de gezinsauto bij uitstek, doorstaat elke veiligheidstest. Niets is aan het toeval overgelaten om u een onbewogen rijervaring te bezorgen. Een goed voorbeeld hiervan is de Actieve remhulp met voetgangersdetectie (Active Emergency Braking System, AEBS). Wanneer er een voetganger plots de weg oversteekt, wordt dit door het systeem gedetecteerd en waarschuwt het u voor gevaarlijke situaties. Als u niet reageert, treedt het remsysteem automatisch in werking om een ongeval te voorkomen. U hoeft zelf geen actie te ondernemen: de auto remt zelf als er een risico op een botsing bestaat.

Technologieën in overvloed

De nieuwe Renault Grand Scénic is niet alleen een leefruimte voor het hele gezin, maar ook een plek waar bestuurders van kunnen genieten. Zodra u in uw 'cockpit' plaatsneemt, hebt u dankzij de head-updisplay in kleur zicht op alle informatie die u nodig hebt voor een veilige rit. Zo hoeft u nooit weg te kijken van de weg. Met de Multi-SENSE® technologie stemt u bovendien de ambianceverlichting en het rijgedrag van uw auto af op uw gemoedstoestand. Tot slot maken de talrijke rijhulpsystemen, zoals het vermoeidheidsdetectie-systeem, het actieve noodremsysteem met voetgangersdetectie, de rijstrookwaarschuwing of de adaptieve snelheidsregelaar, het rijden veel veiliger, zekerder ... en dus aangenamer!

icon
Interesse?

Maak een afspraak bij uw Renault dealer!

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.