My Renault

Renault Master nu ook als Z.E.

Het aanbod van volledig elektrische bedrijfswagens was voorheen beperkt in het segment van de grote modellen, maar daar is nu gelukkig verandering in gekomen. Maak kennis met de Renault Master Z.E.: een samensmelting van knowhow op het gebied van bedrijfsvoertuigen en de expertise van de Europese leider in elektrische voertuigen. Ook dit voertuig profiteert van alle technologische ontwikkelingen die Renault de laatste tijd doorvoert.

De perfecte milieuvriendelijke bestelwagen

Zijn krachtige en energiezuinige motor en ultramoderne batterij maken de Master Z.E. de perfecte bestelwagen. Hij biedt de ideale laadeigenschappen, actieradius en oplaadtijd waardoor hij perfect kan voldoen aan de gebruikseisen van professionele klanten in stedelijke en voorstedelijke omgevingen. Tevens stoot de auto tijdens het rijden geen schadelijke CO2 gassen uit, wat de luchtkwaliteit in de drukke steden ten goede komt.

De Master Z.E. zal in 3 versies, 3 lengtes en 2 hoogtes op de markt verschijnen. Zijn laadvolume ligt tussen 8 en 22 m3 en het laadvolume van de bestelwagenvariant ligt tussen 8 en 13 m3. Door het laadvermogen van maar liefst 1400 kg (exclusief ombouw) is de Master Z.E. de perfecte, multifunctionele bedrijfswagen.

Max. laadvolume: 22m3

Laadvermogen: 1400kg

Ruime actieradius en snel op te laden

De Master Z.E. beschikt over een 33 kWh groot accupakket en maakt gebruik van een 76 pk sterke elektromotor. Deze elektromotor, R75 genaamd, wordt tevens als aandrijving gebruikt in de huidige ZOE. Hierdoor kan de auto een topsnelheid van 115 km/u halen.

Verder is het ook belangrijk om te weten dat de NEDC-actieradius 200 kilometer bedraagt. Dit maakt de Master Z.E. ideaal voor dagelijkse huis-aan-huisdistributie in de stad. Met de 7kW Wall Box is de auto binnen slechts 6 uur op te laden.

Voor de productie van de Master Z.E. ging Renault een samenwerking aan met PVI (Power Vehicle Innovation). Deze Franse onderneming is specialist op het gebied van elektrische mobiliteit.

Naar verwachting zal de Master Z.E. eind 2017 op de Nederlandse markt gaan verschijnen.

Topsnelheid: 115 km/u

NEDC-actieradius: 200 km

Oplaadtijd: 6 uur

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.