My Renault

Kangoo Z.E.: groter bereik

Onlangs werd de actieradius van Renault ZOE verdubbeld naar 400 km NEDC* . Vandaag is het de beurt aan de Renault Kangoo Z.E., waardoor die tussen twee laadbeurten in verder dan ooit rijdt. Deze grotere actieradius zorgt voor meer bruikbaarheid van de Kangoo Z.E., want deze nieuwe versie is nu goed voor maar liefst 270 km volgens de NEDC-norm. Dat komt overeen met ongeveer 200 km in reële omstandigheden. Daarnaast kreeg de Belgische automarkt een primeur, want de vernieuwde Kangoo Z.E. maakte zijn eerste publieke optreden tijdens het Autosalon van Brussel!

Eerste in zijn klasse

Dankzij deze vooruitgang is de Renault Kangoo Z.E. niet alleen de ideale auto voor bedrijfsactiviteiten (denk bijvoorbeeld aan leveringen), maar hij heeft ook de grootste actieradius op de markt voor lichte bedrijfsvoertuigen.

Het oplaadsysteem van Kangoo Z.E. is tevens geoptimaliseerd. Deze Kangoo Z.E. laadt twee keer sneller op dan de vorige versie (7,2 kW in plaats van 3,7 kW). Bovendien worden de verwarming en de airconditioning voortaan aangedreven door een warmtepomp. Twee extra troeven om aan het lijstje met fantastische eigenschappen van Kangoo Z.E. (rijplezier, lage verbruikskosten en een groot laadvermogen) toe te voegen!

De Kangoo Z.E is medio 2017 te bestellen.

270 KM autonomie

laadt twee keer
sneller

* De actieradius is gemeten aan de hand van de officiële Europese testmethode (NEDC). Deze testmethode geeft u de mogelijkheid auto’s op de actieradius met elkaar te vergelijken en heeft niet als doel de daadwerkelijke actieradius weer te geven. De daadwerkelijke actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden en de belading van de auto.

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.