My Renault

Nieuwe Renault Mégane Estate

De Renault Mégane Estate is dé veelzijdige gezinsauto die door al zijn mogelijkheden aan alle behoeften voldoet. Hij presteert uitermate goed dankzij zijn uitstekende weggedrag en trekt de aandacht met zijn opvallende lichtsignatuur, verleidelijke lijnen en dynamische rondingen. Zo beschikt hij over diamantgesneden 17" aluminium wielen, opvallende LED-verlichting, handgrepen en een uitlaat van chroom.

De auto heeft heel wat voorzieningen die ook bij de Renault Espace en Renault Talisman terug te vinden zijn. Tot nu toe werden deze voorzieningen voorbehouden aan auto’s in hogere segmenten. Dit maakt de Renault Mégane Estate uniek in zijn segment.

Bijzonder ruim

De nieuwe Renault Mégane Estate is niet alleen stijlvol, maar heeft ook een uitzonderlijk flexibele indeling en een enorme laadlengte. Zo biedt de auto, 521 dm3 bagageruimte en heeft hij met 2,7 meter de langste laadruimte in het segment.

In de hoogste positie en met de achterbank neergeklapt, is de laadvloer volledig vlak. Hierdoor zijn grote, zware voorwerpen gemakkelijk in en uit te laden. Er zijn zelfs tassenhaken waaran u uw tassen kunt ophangen. Optioneel is er ook een veiligheidsnet voor de bagage dat verticaal gemonteerd kan worden.

Luxe interieur

Voor het interieur van de Mégane Estate zijn de beste materialen gebruikt. Denk hierbij aan een lederen versnellingspook en stuur, inzetstukken van geborsteld aluminium en exclusieve bekleding. Dankzij schuim van verschillende dichtheid is de ergonomie en het comfort van de voorstoelen verbeterd. De passagiers achterin de auto zitten er ook lekker comfortabel bij: de auto heeft een beenruimte van 216 mm.

Alle versies, behalve de basisuitvoering Life, zijn voorzien van het R-LINK 2-multimedia- en navigatiesysteem met horizontale 7” of een verticale 8,7” (22 cm) display. Met R-LINK 2 kunt u de navigatie met stemherkenning, telefoon, radio, apps, rijhulpsystemen en climate control eenvoudig en veilig bedienen.

Disco in uw auto

Wanneer u graag van uw favoriete muziek wilt genieten tijdens het rijden, is de Mégane Estate uw auto: het audiosysteem is opgewaardeerd met grotere luidsprekers die een betere plaats gekregen hebben in de portieren. Dankzij het Bose® audiosysteem heeft u geweldig geluid, zelfs wanneer u het volume op de maximumstand zet. U kunt uw auto zelfs omtoveren tot een ware disco: de verschillende LED lichtstrips in het interieur (met maar liefst 5 kleuren) zorgen voor een sfeervolle verlichting tijdens het rijden.

Meermaals in de prijzen

Dat de Mégane Estate ongeëvenaard is in zijn soort wisten we al. Niet voor niets viel hij onlangs meerdere keren in de prijzen. Zo won hij ‘The Golden Steering Wheel 2016’. Volgens 21 Europese publicaties van mediabedrijf Axel Springer SE is de Mégane Estate de beste urban en compacte auto van 2016. Dit heeft hij te danken aan zijn dynamische design en de nieuwste technologieën.

Wilt u hem zelf ontdekken?

Maak snel een afspraak bij uw Renault-dealer

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.