My Renault

Technologische ontwikkelingen

Op zowel het Mobile World Congress in Barcelona, maar ook de AutoSalon van Genève werd bevestigd dat één van de volgende stappen in de automobielindustrie de ‘Connected Car’ is. Slimme auto’s, zelfrijdende auto’s en andere nieuwe vormen van mobiliteit blijven zich aandienen. De technologie staat niet stil, en bij Renault zeker niet. Lees meer over de functies die we onlangs geüpdatet hebben:

R&Go

Nu R&Go opnieuw gereleased is voor kleine (Twingo, Clio, Captur) en lichte bedrijfsvoertuigen (Kangoo Express, Master, Trafic), is het voor elke mobilist mogelijk om te genieten van de volledige media, navigatie en het real-time dashboard dat direct op hun smartphone weergegeven wordt. R&Go is namelijk dé innovatieve app die toegang geeft tot de functies van uw smartphone.

De interface met 4 knoppen is eenvoudig te bedienen en heeft een breed scala aan mogelijkheden te bieden. Denk hierbij aan het gebruik van Maps, Waze, of Google voor navigatie,snelkoppelingen naar uw favoriete radiostation of muziek luisteren via Spotify.

Renault Driving ECO2 stimuleert u om zuinig te rijden. Hiermee kunt u uw telefoon tot tweede dashboard transformeren met toerenteller en snelheidswaarschuwingen. Daarnaast onthoudt de app ook de plek waar u uw auto geparkeerd heeft.

Android Auto en Apple CarPlay voor Renault

Voor diegenen die graag nog meer met hun smartphone doen hebben we goed nieuws. Vanaf mei zullen alle nieuwe auto’s die met R-LINK uitgerust worden, samenwerken met de hoogwaardige smartphone projectie technologie van Google en Apple.

R-LINK, het systeem dat leverbaar is in de Renault Clio en de nieuwe Renault Captur zal Android Auto ondersteunen* en R-LINK 2, verkrijgbaar in onder andere de Renault Mégane, Scénic en Talisman zal zowel Android Auto™ en Apple CarPlay ondersteunen. Hierdoor profiteert u van de meest uitgebreide combinatie ooit: onboard R-LINK apps en Google/Apple apps. Deze zijn allemaal geïntegreerd op uw auto scherm en zelfs 100% veilig dankzij de directe stembesturing vanaf het stuurwiel.

Renault zorgt er dus voor dat klanten hun smartphone veilig in hun auto kunnen gebruiken én dat zij informatie van hun auto op hun smartphone kunnen zetten. Op soepele wijze kan de gebruiker alle favoriete apps op het moment én scherm naar keuze gebruiken.

*App voor Android Auto zal in loop van 2017 beschikbaar zijn in Google Play Store

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.