My Renault

Renault Erkend Schadeherstel

Iedere Renault heeft een geavanceerde kooiconstructie en andere moderne rijhulpsystemen. Dat maakt uw Renault tot een zeer veilige auto. Mocht u onverhoopt toch schade hebben opgelopen aan uw Renault, dan gaat deskundig schadeherstel daarom verder dan alleen uitdeuken. Ook de constructie van uw auto moet even sterk zijn als voorheen en de rijhulpsystemen moeten weer 100% werken om net zo veilig te zijn als voor de schade aan uw Renault.

U krijgt uw auto in dezelfde staat terug als vóór de schade

Uw auto is met Renault Erkend Schadeherstel in goede handen. Onze autotechnici volgen regelmatig speciale Renault-trainingen, waar ze als eerste over de nieuwste reparatiemethoden leren.

Tijdens schadeherstelwerkzaamheden gebruiken we uitsluitend originele Renault-onderdelen. Uw Renault behoudt dus zijn hoge kwaliteits- en veiligheidsniveau. Valt uw auto nog onder een garantieregeling? Dan blijft die ongewijzigd geldig. Ook de inruilwaarde van uw auto blijft gelijk. Dat geeft een gerust gevoel, vindt u niet?

Renault Merkgarantiebewijs

Na het schadeherstel ontvangt u het Renault Merkgarantiebewijs: een bevestiging dat uw auto vakkundig is gerepareerd door Renault Erkend Schadeherstel. Dat geeft u recht op een garantie van 4 jaar op carrosseriedelen en spuitwerk, inclusief arbeidsloon van het herstel. Voor mechanische en technische delen geldt een garantie van 1 jaar.

Alle voordelen nog eens op een rij

  • Schadeherstel conform de eisen van Renault
  • Vervangend vervoer van Renault
  • Gebruik van originele Renault-onderdelen
  • Geen effect op restwaarde
  • Renault-fabrieksgarantie blijft gehandhaafd*
  • Na reparatie 4 jaar Renault Merkgarantie

* Indien van toepassing.

garage icon
Meer informatie?

Vraag ernaar bij uw dealer

Maak een afspraak 
--> -->

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.