My Renault

PostNL kiest voor Z.E.

Als eerste in Europa heeft PostNL twee elektrisch aangedreven Renault Master Z.E.-modellen in gebruik genomen. Zij streven ernaar om in 2025 compleet CO2-vrij te leveren in 25 binnensteden. De 100% elektrisch aangedreven bedrijfswagen is emissievrij en speelt daarom een belangrijke rol in die doelstelling van PostNL.

Na de Renault Kangoo is nu ook onze grootste bedrijfswagen - de Renault Master - verkrijgbaar in een elektrisch aangedreven versie. Deze voldoet aan de behoefte om werk en ecologisch bewustzijn met elkaar te combineren, zoals ook PostNL voor ogen heeft. De Renault Master Z.E. is uitermate geschikt voor last-mile-delivery in stedelijke gebieden.

Renault Master Z.E.

De auto heeft een reƫle actieradius van 80 km tot 120 km en een oplaadtijd van 6 uur aan een laadpaal of wallbox van 7,4 kW (1 fase 32A). Dit dankzij de Z.E. 33-batterij van 33 kWh. Ook beschikt de Master Z.E. over een ECO-Mode, die vooral voor stadsverkeer bedoeld is. Daarin wordt de actieradius verlengd door de maximumsnelheid tot 80 km/u te begrenzen en ook de acceleratie in te perken.

garage icon
Iets voor u?

Bent u benieuwd naar de Renault Master Z.E., die ook PostNL al heeft overtuigd? Maak dan snel een afspraak bij uw Renault-dealer voor meer informatie en een proefrit.

Naar mijn Renault-dealer 

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.