My Renault

Kijktip: 120 jaar Renault

Bij Renault vinden we het belangrijk om uw leven net iets aangenamer te maken. Dus ontwerpen we al 120 jaar auto’s die aansluiten bij uw wensen en behoeften. Maar de wensen en behoeften van nu zijn anders dan pak hem beet zeventig jaar geleden. Daarom blijven we Renault-modellen ontwerpen die passen bij de tijdsgeest. Met deze YouTube-filmpjes maakt u een duik in de geschiedenis en ontdekt u hoe we de Renault-modellen steeds weer hebben aangepast.

Een reis door de tijd

Wist u dat de Renault AG1 uit 1910 geen richtingaanwijzer had, maar men simpelweg een arm uitstak om aan te geven welke kant hij opging? Of dat bij de conceptcar Project 900 uit 1959 de motor achterin zat? Tijdens een ludieke actie in Parijs maakten klanten letterlijk een reis door de tijd. Ze bestelden een taxi en keken raar op toen ineens een Renault 4CV uit 1947 of de futuristische Symbioz Horizon 2025 voor hun neus stopte.

Gaat dat passen?

Bekijk waarom de Renault Twizy toch echt beter tot zijn recht komt in de
21e eeuw.

Petje af!

Of reis mee na de jaren dertig van de vorige eeuw en ervaar waarom het dak van de Renault-modellen uit die tijd zo hoog was.

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.