My Renault

De nieuwe krachtige Renault KADJAR

Liefhebbers van SUV’s hadden sowieso al niets te klagen met de Renault KADJAR. Met een moderner en stijlvoller design, verhoogd comfort en krachtigere motoren doet de nieuwe KADJAR hier nog een schepje bovenop. De vernieuwde KADJAR is nog steeds is een echte SUV, maar oogt moderner. Ook het interieur heeft een make-over gehad en biedt inzittenden nog meer comfort.

Schoonheidsupgrade

Aan de voor- en achterzijde is het design herzien om een krachtigere uitstraling te creëren. Denk hierbij aan de bredere grill die is voorzien van verchroomde elementen en stijlvolle bumpers waarvan een groot deel in de carrosseriekleur is gespoten. Ook in het interieur zijn aanpassingen doorgevoerd. In het midden van het dashboard vind je een nieuw touchscreen met betere technologie en een helderder beeld. Het beeldscherm is geheel naadloos geïntegreerd in het dashboard voor een elegante en onafgebroken look.

De ventilatieroosters, deurgrepen en middenconsole zijn voorzien van details in satijnchroom. Ook de stoelen zijn opnieuw ontworpen inclusief verstelbare zitlengte voor nog meer comfort. Wil je nog meer upgrades? Kies dan voor de Bose-uitvoering. Deze versie heeft naast het bekende geluidssysteem, onderscheidende interieurkenmerken zoals Alcantara stoelbekleding, zwarte hemelbekleding en speciale beschermende vloermatten.

Krachtig onderstel

Bij de nieuwe Renault KADJAR is niet alleen naar het uiterlijk, maar ook naar het innerlijke gekeken. Hij is namelijk voorzien van de nieuwste generatie Renault-motoren. Om te voldoen aan de geldende normen zijn zowel de benzine- als de dieselmotoren uitgerust met de nieuwste emissiecontroletechnologie. Tegelijkertijd staan ze garant voor verbeterde prestaties en een lager brandstofverbruik. De KADJAR wordt leverbaar met de 1.3 TCe-motor of een gemoderniseerde dieselmotor die wordt aangeduid als ‘Blue dCi’. Deze technologie vermindert de uitstoot van vervuilende stoffen, terwijl de motor meer kracht levert.

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.