My Renault

Een kijkje in de

toekomst

Van 4 tot en met 14 oktober stond Parijs in het teken van de Autosalon. Renault pakte groots uit. Niet alleen waren er nieuwe modellen te zien, maar ook drie bijzondere gerobotiseerde conceptauto’s. Conceptmodellen waar duurzaamheid en gedeelde mobiliteit belangrijke uitgangspunten zijn.

De nieuwe Kadjar

Ook de nieuwe Kadjar maakte zijn debuut op de Autosalon Parijs. Het vernieuwde model behoudt zijn SUV-eigenschappen, maar heeft enkele upgrades gehad aan de binnen- en buitenkant. Zo heeft hij een modernere uitstraling gekregen, een nieuw interieur dat voor meer comfort zorgt en krachtige nieuwe motoren die garant staan voor betere prestaties en een lager brandstofgebruik.

Ontdek de nieuwe Kadjar 

Emissievrij icoon

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. En de Renault ZOE ook. Sinds zijn introductie in 2012 is hij inmiddels met meer dan 100.000 verkochte exemplaren de bestverkochte elektrische auto in Europa*. De ZOE is met recht dus een icoon in het EV-segment te noemen. Dat eren we graag met een speciale gelimiteerde uitvoering van de ZOE onder de naam ‘Iconic’. Deze versie was voor het eerst te aanschouwen op de Autosalon van Parijs.

Slimme kofferbakvloer met dubbele laadbodem waar bijvoorbeeld de laadkabels in kunnen worden opgeborgen

Uitgerust met exclusieve kunstleder/TEP-stoffen bekleding in antraciet

Nieuwe Gris Highland exterieurkleur en nieuwe 17-inch lichtmetalen wielen

En de actieradius? Die ligt dankzij de R110-motor op een realistische 300 kilometer*

De toekomst van mobiliteit

De manier waarop we auto’s gebruiken en nodig hebben is aan het veranderen. Die verandering zal alleen nog maar groter worden. Om daarop in te kunnen spelen, levert Renault al nieuwe mobiliteitsdiensten met behulp van deelauto-oplossingen, ride-hailing diensten, korte termijnverhuur en rond 2022 ook door nieuwe mobiliteitsdiensten met autonome gerobotiseerde voertuigen. Groupe Renault heeft bijvoorbeeld besloten om in Frankrijk stapsgewijs een commercieel aanbod van elektrische auto’s aan te bieden voor inwoners van Parijs, bewoners en bezoekers van Ile-de-France via de service Marcel (ride-hailing dienst), Moov'In Paris by Renault (free-floating) en Renault Mobility (korte termijnverhuur). Tegen het einde van 2019 is er een vloot van 2.000 elektrische voertuigen beschikbaar via deze verschillende initiatieven in Frankrijk.

Futuristische auto’s

Een kijkje in de verre toekomst kwam tijdens de Autosalon met de presentatie van drie bijzondere gerobotiseerde conceptmodellen. Benieuwd naar deze futuristische auto’s? Bekijk ze snel.

EZ-GO

een gerobotiseerd voertuig voor alledaagse, gedeelde mobiliteit in steden.

* Gebaseerd op daadwerkelijke praktijkervaring. Actieradius kan evenwel variëren, afhankelijk van factoren zoals plaats van gebruik, weg conditie, rijstijl, temperatuur en beladingsgraad.

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.