My Renault

Be connected

Een rijhulpsysteem dat een handje helpt in gevaarlijke situaties of bij moeilijke manoeuvres. Of optimaal verbonden zijn tijdens het rijden dankzij multimediatools. Welkom in de wereld van Easy Life!

Een revolutie
op de weg

Laurens van den Acker, Senior Vice President Corporate Design van Renault, is van mening dat er een revolutie gaande is in de autobranche. Een connected auto en autonoom rijden zijn volgens hem onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op dit moment is een 100% zelfrijdende auto nog een utopie, maar je Renault communiceert al wel met de buitenwereld.

Altijd verbonden

Er zijn talloze multimediasystemen die je reis makkelijker en aangenamer maken. Met de gepersonaliseerde oplossingen van Renault EASY CONNECT blijf je bijvoorbeeld tijdens het rijden connected. Via de geïntegreerde R&GO applicatie op je smartphone of het R-LINK multimedia- en navigatiesysteem met Android Auto en Apple CarPlay kan je moeiteloos naar je favoriete muziek luisteren. Je mist ook geen enkel bericht of geen enkele oproep meer. Wel zo handig: je houdt je ogen gewoon op de weg.

Zelf doen

Met het Easy Park Assist-systeem (een belangrijke stap naar autonoom rijden) neemt je Renault het stuur over als je wilt parkeren. De achteruitrijcamera met sensoren aan de voor-, achter- en zijkant meet de beschikbare ruimte. Zelf behoud je nog wel de controle over je gas- en rempedaal en versnellingspook. Kleine aanrijdingen zijn zo voorgoed verleden tijd!

Connectiviteit? Een prioriteit voor vandaag én morgen

Connectiviteit wordt steeds belangrijker. Met R-LINK kun je een persoonlijk profiel aanmaken om bijvoorbeeld de instellingen van je stoel of je favoriete radiostation vast te leggen. Onderweg zijn de ADAS-systemen (Advanced Driver Assistance Systems) continu aan het werk: denk aan actieve remhulpsystemen of het dodehoekalarm. Alles voor een veilige rit.

Meer ogen op de weg

De camera van het nieuwe Visio System analyseert de situatie op de weg voortdurend. Zo switcht het systeem automatisch van groot licht naar dimlicht wanneer er een tegenligger nadert, herkent het verkeersborden voor snelheidsbeperkingen en waarschuwt het als je van de rijbaan afwijkt.

Nog meer rijplezier

Laurens van den Acker over de toekomst van mobiliteit: “Bij Renault gaan we voor een fantastische rijbeleving. Als je geen zin hebt om te rijden, dan brengen wij je wel naar je bestemming.” Voor Renault staat Easy Life gelijk aan een happy life!

garage icon

Rijd met ons mee naar de toekomst en kom de nieuwste hulpsystemen van Renault eens testen.

Maak een afspraak met je Renault-dealer 

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.