My Renault

Fetch a car

Een deelauto gebruiken in Amsterdam was nog nooit zo gemakkelijk en milieuvriendelijk. Fetch Car Sharing is namelijk officieel van start gegaan.

Heb jij ze al rond zien rijden in Amsterdam? De witte Renault ZOE-modellen van de nieuwe deelautodienst Fetch Car Sharing. Deelnemers van deze dienst kunnen gebruikmaken van een van de 100 exemplaren van de elektrische auto die Renault beschikbaar heeft gesteld. In maart komen daar nog eens 100 exemplaren bij.

Heel gebruikersvriendelijk

Fetch Car Sharing is vooral heel gebruikersvriendelijk. Deelnemers aan de deelautodienst zoeken op de app een Renault ZOE bij hen in de buurt en betalen vervolgens voor de duur van het gebruik. Hierna zetten ze de auto terug op een plek in Amsterdam die hen het beste uitkomt. De auto’s zijn namelijk ‘free-floating’ en dus niet gebonden aan een vaste locatie. Ook prettig: met de parkeermeter hoef je geen rekening te houden, want parkeerkosten zijn bij de prijs inbegrepen. Een team van medewerkers zorgt vervolgens dat de auto’s worden opgeladen en beschikbaar zijn op strategische locaties in de hoofdstad.

Ideale auto om te delen

Fetch Car Sharing heeft gekozen voor de Renault ZOE omdat ze hem zeer geschikt vinden voor het delen van een auto. De actieradius is met maximaal 300 km namelijk erg riant en door de unieke Caméléon-lader is de ZOE zeer snel op te laden. Handig bij intensief gebruik. Ook de ruimte – vijf zitplaatsen en vijf portieren – was doorslaggevend voor Fetch Car Sharing.

Over de grens

Amsterdam is niet de enige stad waar de elektrische ZOE al rondrijdt. Renault heeft inmiddels meer dan 5.000 elektrische deelauto’s in verschillende grote steden in Europa rijden, waaronder Parijs, Madrid, Stockholm, Kopenhagen, Bologna, Rome, Warsaw, Oslo en Berlijn. De ambitie is om ook autodeelprojecten in andere grote steden in Nederland uit te rollen.

Meer info

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.