My Renault

De leukste gratis uitjes

Na de feestdagen binnen blijven? Zeker niet! We selecteerden de leukste uitjes die ook nog passen in een budgetvriendelijke maand.

7x gratis doen

Ga jij ook flink uitpakken komende feestdagen en wordt het daarna tijd om even je hand op de knip te houden? Maar heb je geen zin om in januari blijven te blijven? We selecteerden de leukste gratis dagtrips!

0

De hoogte in

Omhoog klauteren en weer naar beneden rennen. De kids kunnen zich helemaal uitleven bij deze 51 meterhoge duin in Schoorl. Vanaf het hoogste punt wandel je ook rechtstreeks het prachtige duingebied van Schoorl in voor een heerlijke wandeling. Is er een flink pak sneeuw gevallen? Dan roetsj je met hetzelfde gemak op een slee de duin af!

Meer informatie

1

Wandelen door
de hoofdstad

Gratis wandeltours zijn populair onder toeristen, maar waarom zou je niet even toerist in eigen land spelen? De kans is namelijk groot dat er genoeg dingen zijn die je nog niet wist van onze hoofdstad. De meeste tours leiden onder andere langs de Dam, de Nieuwmarkt, de Wallen, de Joodse wijk en diverse grachtenpanden. Onder begeleiding van een ervaren gids krijg je een hele andere kant van Amsterdam te zien. De tours zijn gratis, maar een fooi voor de gids wordt gewaardeerd.

Meer informatie

2

Het leven aan de haven

Met de komst van de Maasvlakte 2 is de Rotterdamse haven één van de modernste van Europa geworden. Ontdek deze internationale haven in FutureLand. Dit gratis informatiecentrum ligt midden in het havengebied met uitzicht op de containerterminals. In het centrum kun je alles te weten komen over de aanleg en inrichting van de Maasvlakte 2. FutureLand is geschikt voor jong en oud, voor landrotten en waterratten, voor havenliefhebbers en gamers. Ook kun je met de FutureLand Ferry een boottocht maken (wel tegen betaling) langs de grootste containerschepen ter wereld.

Meer informatie

3

Wandelen in weelde

De omgeving rondom de Sint-Pietersberg bij Maastricht leent zich uitstekend voor een dag wandelen door de prachtige natuur. Met Vlaanderen en Wallonië om de hoek voelt het bijna als vakantie. Er zijn diverse wandelroutes (variërend van ongeveer 5, 6 of 10 kilometer) te downloaden via Natuurmonumenten.

Meer informatie

4

Perfect uitzicht

Veluwetransferium is het perfecte startpunt voor een wandeling door de prachtige Veluwe. De 30 meter hoge uitkijktoren is gratis te beklimmen en biedt een geweldig uitzicht over het natuurpark. In de directe omgeving is ook een leuke speeltuin voor de kinderen.

Meer informatie

5

Winterse stranden

Natuurlijk, in de zomer is het heerlijk op de Hollandse stranden als de zon schijnt en je een verfrissende duik kunt nemen. Maar het strand is ook perfect voor een winterse wandeling. Gelukkig zijn er ook diverse strandtenten die het hele jaar geopend zijn, zodat je daarna kunt opwarmen met een warme chocolademelk. Hoewel die natuurlijk niet gratis is…

6

Aapjes kijken

Kom aapjes kijken bij Stichting AAP in Almere. Bezoek bijvoorbeeld het Apeneiland en aanschouw hoe diverse apenkolonies leven. Ook kun je een Rondje AAP doen: een wandelroute over het terrein van de stichting, waarbij de route langs het Apenhuis, de Quarantaine en het Chimpanseecomplex leidt. Het Apeneiland en Rondje AAP zijn gratis toegankelijk. Ook kun je op elke vrijdag, zaterdag en zondag een gratis rondleiding krijgen om meer te weten te komen over het goede werk dat de stichting verricht.

Meer informatie

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.