My Renault

Ontdek smartphoneprojectie

Met de smartphoneprojectie kun je je telefoon aansluiten op het R-LINK 2 scherm van je Renault. Zo kun je gebruikmaken van alle gemakken van je telefoon en toch je volledige focus bij de weg houden. Wel zo handig en veilig!

Om van deze service te genieten is het belangrijk dat het R-LINK systeem in jouw Renault is uitgerust met de smartphone replicatie functionaliteit.

Dit kan je nakijken via deze pagina. Bij twijfel of vragen kan je contact opnemen met Renault Klantenservice via 0800-0303 of navraag doen bij je Renault-dealer.

Wat houdt het precies in?

Eigenlijk is het heel simpel. Door je telefoon aan te sluiten op je Renault, kun je tijdens het rijden gewoon gebruikmaken van bepaalde apps en services van je smartphone. Je kun je telefoon eenvoudig bedienen via het touchscreen van het R-LINK 2-scherm. Maar je kunt hem ook bedienen met je stem of via de bedieningsmodule van je stuur. Dat is pas handsfree je smartphone gebruiken!

Dus met het grootste gemak zoek je op Google Maps* de snelste route, verstuur je een bericht door het simpelweg voor te lezen of luister je naar je favoriete Spotify-lijst.

Benieuwd hoe smartphoneprojectie werkt?

Bekijk hieronder de video.

Video

R-LINK 2 MET ANDROID AUTO

Video

R-LINK 2 MET APPLE CARPLAY

De juiste software

Smartphoneprojectie is geschikt voor Android (Android 5.0 of hoger) en iPhone (vanaf iPhone 5 of iOS 7.1).

- R-Link 1 kan worden verbonden met Android AutoTM
- R-Link 2 met Apple CarPlay en Android AutoTM
- MediaNav met Apple CarPlay en Android AutoTM

* Google maps via iPhone werkt vanaf IOS 12.
** Werkt enkel met de nieuwste generatie MediaNav.

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.