My Renault

Nóg verder met de Renault ZOE

Met de nieuwe Renault ZOE zetten we weer een stap verder in elektrisch rijden. De zinderende nieuwe ZOE heeft een hoger krachtiger motor, biedt nóg meer flexibiliteit in laden en heeft een nóg grotere actieradius.

De derde generatie ZOE zal eind 2019 in de showroom staan, maar de verwachtingen zijn nu al hooggespannen. De nieuwe ZOE beschikt namelijk over alle eigenschappen om elektrisch rijden voor een nog groter publiek toegankelijk te maken.

Langer rijden
zonder laden

Zo beschikt deze generatie ZOE over nieuwe techniek en een nieuwe 52 kWh-batterij. Daarmee is een actieradius van 390 kilometer te halen volgens WLTP*.

Dat betekent lang rijden zonder te laden. Naast de AC-lader met een maximaal vermogen van 22 kW voor publiek laden, kun je dankzij de snellader (50 kW DC) in slechts 30 minuten al 150 kilometer** verder rijden.

Ontspannen rijden

De nieuwe ZOE heeft ook een nieuwe elektrische R135-motor (waarbij 100 kW aan vermogen wordt gecombineerd met 245 Nm koppel) dat zorgt voor een comfortabele rijervaring zonder vervelende trillingen. Zet je hem in de B-modus, dan wordt de remkracht van de auto versterkt zodat je maar beperkt gebruik hoeft te maken van het rempedaal. Weinig remmen en vooral ontspannen rijden dus.

Krachtiger design

Ook in het design zijn aardig wat veranderingen doorgevoerd. Gloednieuwe kleuren, buitenspiegels met richtingaanwijzers, ledverlichting, een grille met chromen afwerking en logo’s in hologramstijl om maar wat te noemen. Het interieur wordt opgesierd door chromen afwerkingen in de cockpit en comfortabele stoelen van 100% gerecycled textiel. Dankzij het EASY LINK-multimediasysteem en het 9,3" scherm ben je altijd verbonden met je smartphone.

Was het maar alvast eind 2019…

* WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures, in afwachting van definitieve homologatie)
**Actieradius kan variëren, afhankelijk van factoren zoals plaats van gebruik, wegconditie, rijstijl, temperatuur en beladingsgraad

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.