My Renault

Geen alledaagse bedrijfswagen

Limited

100 stuks

De Renault Trafic heeft er een nieuwe uitvoering bij: de LIMITED. En die is, zoals de naam al doet vermoeden, in beperkte oplage beschikbaar.

Zilvergrijze accenten

De Renault Trafic LIMITED zal verschijnen in een oplage van 100 stuks. Een speciale uitvoering dus die met zijn exterieur zeker zal opvallen. Zo heeft de LIMITED zilvergrijze accenten in de voorbumper en aan de zijkant en beschikt hij over zwarte dakrails. Aan de zijkant is hij voorzien van opvallende striping en door het LIMITED-logo is duidelijk dat dit geen alledaagse uitvoering betreft.

Krachtige motor

Dat laat de krachtige ENERGY dCi 145 TwinTurbo dieselmotor overigens ook zien. Dankzij de dubbele turbo is een hoog koppel over een breed toerenbereik beschikbaar, terwijl de Trafic hiermee ook behoort tot de schoonste en zuinigste bedrijfswagens in zijn segment. Hij levert een vermogen van 107 kW (145 pk) en een maximumkoppel van 340 Nm bij een gemiddeld brandstofverbruik van 6,3 l/100 km (164 gram CO2/km).

Van binnen

Maar het blijft niet bij het exterieur en de motor. De binnenkant van de LIMITED is opvallend luxe uitgerust. De stoelen zijn bekleed met eco-leder dat leverbaar is in zwart, bruin of rood en dat goed bestand is tegen intensief gebruik. Het R-LINK multimediasysteem met geïntegreerde TomTom LIVE navigatie en DAB digitale radio, de achteruitrijcamera, automatische airconditioning, automatisch dimmende binnenspiegel en bumperdelen in carrosseriekleur doen nog een extra duit in het zakje.

garage icon
Interesse?

De Renault Trafic LIMITED is per direct te bestellen en staat vanaf mei in de showroom bij de Renault PRO+ dealers.

Ontdek mijn renault PRO+ dealer 

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.