My Renault

Europa gaat elektrisch

Inmiddels heeft Renault 200.000 elektrische voertuigen verkocht in Europa. Een mijlpaal! Daarmee verkocht het merk tegelijkertijd ook in Frankrijk het 100.000ste elektrische voertuig. Inmiddels is bijna 1 op 3 elektrische auto’s in Europa van Renault.

Elektrische koploper

Renault liet in 2011 al zien elektrisch rijden volledig te omarmen door een reeks elektrische modellen te lanceren. En al voor het vierde jaar op rij is het Europees marktleider in dit segment. “Inmiddels hebben meer dan 200.000 klanten in Europa gekozen voor Renault om elektrisch te rijden, en daar zijn we trots op!”, zegt Gilles Normand, directeur Renault Group Electric Vehicle Division.

Deze mijlpaal is natuurlijk nog maar het begin. We hebben al tien jaar de uitgesproken ambitie om elektrische mobiliteit voor iedereen toegankelijk te maken. In 2022 moet het EV-aandeel zijn toegenomen tot 10% van de totale afzet van Groupe Renault, mede dankzij 8 nieuwe elektrische voertuigen die tegen die tijd gelanceerd zijn. ”

Veel keuze

Consumenten en bedrijven hebben bij Renault een ruim aanbod om uit te kiezen als ze voor een elektrische auto gaan. Het veelzijdige gamma bestaat uit de Renault ZOE, Kangoo Z.E., Master Z.E. en Twizy.

Renault
Twizy

Renault
ZOE

Renault
Kangoo Z.E.

Renault
Master Z.E.

Krachtigere batterijen

Alle modellen beschikken over krachtige batterijen en een korte laadtijd. De stadsauto ZOE en de bestelwagen Kangoo zijn zeer populair, waarbij de ZOE in 2018 met zijn aantrekkelijke actieradius van 300 kilometer zelfs zorgde voor 40.000 registraties.

Ontdek ze hier 

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.