My Renault

Een dynamisch duo bij Renault

Uitstekende start voor de R.S.19!

Sinds de terugkeer als constructeur op de F1-circuits in 2016 is Renault opgeklommen van de 9e tot de 4e plaats! Het Renault F1 Team is vastberaden deze stijgende lijn vol te houden en heeft daarvoor een sterke troef in handen. Twee zelfs! De eenzitter R.S.19 is nog krachtiger. En daarnaast vergezelt een nieuwe coureur Nico Hülkenberg: de Australische Daniël Ricciardo. Go, go, go Renault!

Dynamisch duo

De twee coureurs van het Renault F1 Team zijn de Duitse Nico Hülkenberg en de Australische Daniel Ricciardo, een nieuweling. Een veelbelovend ‘dynamisch duo’. Achter het stuur van de eenzitter R.S.19 in de geel-zwarte Renault-kleuren gaan ze alles geven. En een vervolg geven aan de uitstekende resultaten van Renault als constructeur.

Een eenzitter die gaat knallen!

De nieuwe eenzitter voor het seizoen 2019 is imiddels R.S.19 gedoopt. Zijn carrosserie onderging een aantal wijzigingen als gevolg van het nieuwe reglement rondom aerodynamica. Maar het is vooral de kracht van de motor die gaat knallen. De R.S.19 heeft meer dan 950 pk onder de motorkap en is uitgerust met de Renault E-Tech 19-aandrijflijn (een nieuwe naam die de synergie met het hybride gamma van Renault weerspiegelt).

« We zijn ervan overtuigd dat de eenzitter krachtiger is dan ooit tevoren »

klinkt het in de stal van Renault.

In de wedstrijd blijven

Renault eindigde het seizoen 2018 op de 4e plaats als constructeur, een heel mooi resultaat. De ambitie van Renault voor dit seizoen: de kloof tussen zichzelf en de drie beste teams – Mercedes, Ferrari en Red Bull – dichten. Op naar een succesvol seizoen!

Fan van F1?

Ontdek de kalender van de Grands Prix 2019
Ontdek het dynamisch duo van het Renault F1 Team

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.