My Renault

Nieuwe Twingo

Met de nieuwe Renault Twingo zal je zeker opvallen in de stad. Het model heeft nieuwe dynamische looks gekregen. Hij is daarnaast zo ontworpen dat je je met het grootste gemak door de stad manoeuvreert.

Ruim en wendbaar

Dankzij de achterin geplaatste motor heeft de nieuwe Twingo een draaicirkel van slechts 8,60 meter, de kleinste in zijn segment. Ook zijn compacte formaat zorgt ervoor dat je je gemakkelijk in het drukke stadsverkeer begeeft. Parkeren in een krappe parkeerplaats? Dat wordt een fluitje van een cent met dit wendbare model. Zijn compacte bouw betekent overigens niet dat er weinig ruimte is. De vijfdeurs Twingo heeft een volledig neerklapbare rugleuning van de passagiersstoel, zodat er een laadlengte ontstaat van maar liefst 2,31 meter.

Veel veiligheidsopties

De nieuwe Twingo is uitgerust met geavanceerde veiligheidsopties, zoals kreukelzones rond het passagierscompartiment, vier airbags en veiligheidsgordels met gordelspanners. Ook kan de bestuurder rekenen op elektronische hulpsystemen zoals Lane Departure Warning en Hill Start Assist. Door de handige EASY CONNECT-multimediasystemen – R&Go en EASY LINK – kun je daarnaast zonder problemen diverse apps op je smartphone gebruiken.

Volop keuze

De Twingo zal beschikbaar zijn in drie uitvoeringen: Life, Collection en Intens. Tot de basisuitvoering Life behoren onder meer C-vormige led-dagrijverlichting met geïntegreerde richtingaanwijzers en een lichtsensor. De Collection is daarnaast voorzien van onder meer airco, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels en het audiosysteem R&GO. De uitvoering Intens beschikt over climate control, cruise control, parkeersensoren en het EASY LINK-multimediasysteem met 7-inch touchscreen.

Dankzij de verschillende carrosseriekleuren, waaronder nieuwe kleuren Jaune Mango en Blanc Quartz, diverse pakketten, stripings en wieldesigns kun je daarnaast oneindig combineren om je ideale Twingo samen te stellen.

garage icon
Dol op onze nieuwe Twingo?

De Twingo is vanaf begin mei te bestellen en vanaf juni te bezichtigen bij je Renault-dealer. Prijzen vanaf € 12.390,-

Mijn garage

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.