My Renault

Doe nú de Zomercheck

Slechts

€ 14,95
of gratis

voor My Renault + leden

Als je nu de Zomercheck laat uitvoeren, krijg je tot 70% korting op vele uitjes. Bovendien maak je kans op een geheel verzorgde reis naar Belize.

De zomer komt eraan en dat betekent dat het tijd wordt voor de Zomercheck. Je Renault wordt dan op tien essentiële punten gecheckt. Zo zorg je ervoor dat je Renault jou ook deze zomer zonder problemen overal naartoe kan brengen. Daarnaast profiteer je ook van kortingen tot 70% op meer dan 100 zomerse uitjes én maak je kans op een compleet verzorgde reis naar Belize, waar je de mangrove uit Burgers’ Zoo in het echt kunt ervaren!

Tijdens de Zomercheck wordt je Renault gecheckt op de volgende punten:

 • Banden
 • Remmen
 • Ruitenwissers
 • Verwarming
 • Carrosserie
 • Uitlaat
 • Vloeistoffen
 • Verlichting
 • Stuurinrichting
 • Elektrisch systeem, inclusief accu

Nog meer voordelen met de Renault Zomercheck

Na het uitvoeren van de Renault Zomercheck ontvang je een EROPUIT voordeelpas. Hiermee kun je meer dan 100 leuke zomerse uitjes boeken met kortingen tot maar liefst 70% korting, zo vaak als je wilt!. Met het hele gezin naar de dierentuin of een attractiepark of juist een relaxt dagje wellness? Met de EROPUIT voordeelpas beleef je niet alleen een zorgeloze, maar ook een plezierige zomer!

Het complete overzicht

Er is meer! Je maakt namelijk ook kans op een geheel verzorgde reis naar Belize, waar je demangrove uit Burgers’ Zoo in het echt kunt ervaren.

Hoe kan je deelnemen?
 • Doe de Renault Zomercheck
 • Log in of word lid op myrenault.nl
 • Geef hier je factuurnummer door

Begin september 2019 trekken we een winnaar!

Neem deel

We geven meer prijzen weg!

Het blijft niet bij een verzorgde reis naar Belize. We hebben nog veel meer leuke prijzen voor je in petto!

Tweede prijs

De tweede prijs is een jaarabonnement van Burgers’ Zoo. Zo kun je een jaar lang een mangrovebos dichtbij huis bekijken. Het mangrovebos in Burgers’ Zoo is namelijk geïnspireerd op dat in Belize. Er is daarnaast natuurlijk veel meer te ontdekken in Burger’s Zoo!

Derde prijs

De winnaars van de derde prijs krijgen een special vip-tour bij Burger’s Ocean in Burgers’ Zoo. Maak kennis met de fascinerende onderwaterwereld tijdens deze speciale rondleiding. De prijs is inclusief entree tot het park.

Kortingen of een reis

Ontvang tot 70% korting op meer dan 100 zomerse uitjes én maak kans op een door Burgers’ Zoo verzorgde reis naar Belize.

Doe de Zomercheck vóór 24 augustus 2019
MAAK EEN AFSPRAAK

Actievoorwaarden
- De Renault Zomercheck kan worden uitgevoerd in de actieperiode van 1 juni t/m 24 augustus 2019.
- Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw op 1 januari 2019 en excl. eventueel aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten.
- Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken.
- Actie ‘Tot 70% korting op meer dan 100 uitjes’: alleen voor de geselecteerde uitjes te boeken met de unieke code (op=op) t/m 31 oktober 2019 via renault.nl/zomeractiviteiten.
- Actie ‘Compleet verzorgde reis naar Belize’: geef je factuurnummer door op myrenault.nl, hieruit wordt begin september 2019 een winnaar getrokken.
- Voor meer informatie en alle voorwaarden kijk op renault.nl/zomercheck en renault.nl/actievoorwaarden.

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.