My Renault

Voor iedereen een Clio

De nieuwe Renault Clio staat bijna in de showroom en is aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeur. Ook de financieringsvorm kies je gemakkelijk zelf.

De nieuwe Clio staat in de showroom. Met vele diverse uitvoeringen – Life, Zen, Intens, Initiale Paris en R.S. Line – is de Clio aan te passen aan jouw smaak. Ook met de verschillende financieringsvormen heb je voldoende keuze. Ga jij voor Private Lease, Flex Choice of liever directe aankoop? Bekijk alle voordelen op de rij.

Renault Private Lease

Private lease wordt steeds populairder. Dat is niet gek, want deze vorm biedt veel voordelen. Je betaalt per maand een vast bedrag zonder je zorgen te maken over bijkomende kosten. Je betaalt alleen nog voor benzine. Verder zijn onderhoud, all-riskverzekering, pechhulp, onderhoud van banden en vervangend vervoer na 24 uur bij reparatie of onderhoud allemaal inbegrepen. Je kiest zelf voor een looptijd van 24 tot 60 maanden.

Private Lease

een vorm van leasing waarbij je geen omkijken hebt naar extra kosten achteraf. De nieuwe Renault Clio is beschikbaar via Private Lease vanaf €299*,- per maand (onder voorbehoud van wijzigingen).

Alle informatie

Flex Choice

een flexibele vorm van financiering die veel vrijheid geeft. De nieuwe Renault Clio is beschikbaar via Renault Flex Choice vanaf € 199**,- per maand (onder voorbehoud van wijzigingen). Kijk voor alle informatie over Renault Flex Choice.

Alle informatie

Renault Flex Choice

Renault Flex Choice is een leasevorm waarbij je zelf je financiering samenstelt. Je bepaalt namelijk zelf de looptijd en het bedrag dat je maandelijks betaalt. Ook kun je kiezen of je wel of geen extra diensten opneemt in je maandbedrag, zoals onderhoud of verlengde garantie. Er zijn verschillende pakketten met verschillende rentes beschikbaar. Wie meer services kiest, profiteert van lagere rentes.
Zo is er Flex Choice Essential zonder services tegen een rente van 5,9%. Bij aanschaf van 1 service kom je uit op het Flex Choice Smart pakket met 3,9% rente met verlengde garantie óf een onderhoudscontract. Kies je voor Flex Choice Premium, krijg je 2 services en profiteer je van verlengde garantie én een onderhoudscontract tegen een rente van slechts 2,9%.

Directe verkoop

Uiteraard is het ook mogelijk om de nieuwe Renault Clio direct aan te schaffen. Hierbij betaal je in één keer het volledige bedrag. Uiteraard kun je je nieuwe Clio wel volledig aanpassen aan jouw smaak en wensen. Zo kun je kiezen voor Life, de basisuitrusting met standaard inbegrepen Active Emergency Braking, Lane Keep Assist en Safe Distance Warning, LED Pure Vision koplampen, airconditioning en een audiosysteem.

Zen heeft daarnaast het volledig nieuwe EASY LINK-multimediasysteem met 7-inch touchscreen, 16-inch designwielen en verchroomde accenten binnen en buiten. Intens beschikt naast MULTI-SENSE ook over elektronisch geregelde airco, Renault handsfree card, parkeersensoren achter en elektrisch inklapbare buitenspiegels. De voorbumper met F1-blade, 17-inch wielen ‘Magny Cours’, sportstoelen en EASY LINK-systeem met een 9,3-inch touchscreen van de R.S. Line laten zien dat dit een echte sportuitvoering is. En de Initiale Paris met rundlederen bekleding, verwarmbaar stuurwiel en voorstoelen en een draadloze telefoonlader is de meest luxe uitvoering.

Directe verkoop

eenmalig een bedrag waarbij je verder niet verbonden bent aan een leasecontract. De nieuwe Renault Clio is beschikbaar van € 17.290,- (Clio met TCe 100-motor in de uitvoering Life).

Alle prijzen

*Private Lease disclaimer:
Vanaftarief o.b.v. de nieuwe Renault CLIO TCe 100 Life. Looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen risico € 450,-, op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 24 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Renault Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Renault Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s inclusief btw. Kijk voor de actievoorwaarden op www.renaultprivatelease.nl.

**Flex Choice disclaimer

Rekenvoorbeeld Renault Flex Choice

5,9%

Voorbeeld Prijs

€ 17.290,00

Aanbetaling/Inruilwaarde

€ 4.322,50

Totaal kredietbedrag

€ 12.967,50

Looptijd in maanden

60

Slottermijn

€ 3.458,00

Vaste debetrentevoet/ Jaarlijks kostenpercentage

5,9%

Totaal te betalen bedrag

€ 15.415,03

Maandtermijn

€ 199,28

Gecommuniceerde Flex Choice vanaftarief o.b.v. de consumentenadviesprijs van de nieuwe Renault Clio TCe 100 Life o.b.v. 25% aanbetaling, een looptijd van 60 maanden, 20% složermijn en tegen een jaarlijks rentepercentage van 5.9%. RFC is geldig op nieuwe particuliere Renault-personenautoorders. Jaarlijks kostenpercentage van 5.9% bij autofinanciering zonder GarantiePlus (verlengde garantie) of My Revision (onderhoudscontract), 4,9% bij aanschaf van GarantiePlus óf My Revision, 3,9% bij aanschaf (al dan niet meegefinancierd) GarantiePlus & My Revision. Voor Renault Flex Choice zijn looptijden beschikbaar van 12 tot 60 maanden. Geen maximaal te financieren bedrag en een slottermijn mogelijk. De max. slottermijn hangt af van de looptijd van de financiering en berekend o.b.v. waarde van de auto (40% bij 36 maanden, 30% bij 48 maanden en 20% bij 60 maanden financiering). Op de financiering en services zijn algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nlmarketing@rcibanque.com. Renault Financial Services behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van RFC zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten/), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min. 10% aanbetalen. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te SchipholRijk (KvKnummer 30055070, AFMvergunningsnummer 12009781). Afgebeelde uitvoeringen verkrijgbaar tegen meerprijs. Niet mogelijk i.c.m. andere acties. Prijswijzigingen en (druk) fouten voorbehouden. Kijk voor de voorwaarden op renault.nl/actievoorwaarden. Voor meer informatie bel gratis 08000303 of kijk voor de verkoopvoorwaarden op renault.nl/verkoopvoorwaarden.

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.