My Renault

Ontdek de Dutch Design Week

Dol op design? Dan kun je van 19 tot en met 27 oktober je hart ophalen tijdens de jaarlijkse Dutch Design Week in Eindhoven. Renault is als trotse partner betrokken bij dit evenement.

Voor het grootste design-event van Noord-Europa hoef je dit jaar niet ver te reizen. In het Brabantse Eindhoven is tijdens de Dutch Design Week (DDW) het werk van ruim 2.600 designers te bewonderen. Die werken zijn onder te verdelen in categorieën als ‘mobility’, ‘technology’, ‘food’, ‘fashion’, ‘product’ en nog veel meer.

Renault van de partij

Ook Renault is als partner van de partij. Laurens van den Acker, Senior Vice President Corporate Design van Renault is een van de trotse ambassadeurs.

Het geeft mij de mogelijkheid iets terug te doen voor alle keren dat ik zelf geïnspireerd ben geraakt na een bezoek aan de Dutch Design Week.
Laurens van den Acker

De samenwerking uit zich verder in de inzet van 45 exemplaren van de Renault ZOE als ‘design ride’. Bezoekers kunnen zich zo tijdens de DDW laten vervoeren in een voertuig waarbij ze 100% elektrisch en volledig emissievrij rijden.

Bekijk het programma

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.