My Renault

Ticket to the tropics

Een verzorgde reis naar het prachtige Belize, wie droomt er niet van? Voor de heer en mevrouw Nijboer uit Groningen werd die droom werkelijkheid.

Zij zijn namelijk de gelukkige winnaars van de Zomercheckwedstrijd. Iedereen die tussen 1 juni en 24 augustus 2019 de Zomercheck bij een Renault-dealer liet uitvoeren en het factuurnummer van die check doorgaf op myrenault.nl kon meedoen aan de wedstrijd. En zo kans maken op een geheel verzorgde reis naar tropisch paradijs Belize. Uit alle inzendingen heeft een notaris de factuur van de heer en mevrouw Nijboer getrokken.

De uitreiking

De uitreiking

De heer en mevrouw Nijboer zijn trouwe Renault-rijders en al jaren vaste klant bij dealer Terwolde Groningen. Op 17 oktober krijgen zij bij Terwolde deze bijzondere prijs uitgereikt door Sabine Kamerling-Stolk (Communication Manager After Sales Renault) en Heino Pot (Servicemanager bij Terwolde Groningen). Binnenkort verruilen de heer en mevrouw Nijboer de Hollandse kou dus voor tropische sferen op Belize. Wij wensen hen veel plezier op dit paradijselijk eiland!

Doe nu mee met de Wintercheckwedstrijd

Ook deze winter hebben we mooie prijzen voor je in petto. Heb jij de Wintercheck al laten uitvoeren bij je Renault-dealer? Dan maak je nu kans op een heerlijk verblijf in GuestHouse Hotel, op loopafstand van de Efteling. Daarnaast geeft Renault maandelijks nog veel meer prachtige prijzen weg. Winnen? Doe mee en maak bijvoorbeeld kans op een rondvaarttocht door Amsterdam.

Doe mee

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.