My Renault

100% elektrisch

Na drie generaties en bijna vier miljoen verkochte exemplaren in 25 landen, gaat de Renault Twingo nu elektrisch. De Twingo Z.E. wordt voorzien van een 22 kWh-batterij en heeft daarmee genoeg power om een week lang eindeloos in de stad te rijden zonder dat je moet opladen. Moet je toch laden? Dan doe je dat dankzij de unieke Caméléon-lader altijd supersnel bij elk laadpunt in de stad.

Net als de Twingo met verbrandingsmotor heeft de Twingo Z.E. de kortste draaicirkel in zijn klasse. De compacte Twingo Z.E. biedt dankzij een goeddoordachte plaatsing van de batterij voldoende ruimte voor passagiers en bagage. Kortom: de ideale compagnon voor in de stad.

Eindeloos personaliseren

Qua uiterlijk verschilt de Twingo Z.E. niet veel van zijn broertje die op brandstof rijdt. De voorbumper is verfraaid met luchtinlaten en koplampen met de iconische C-vormige LED-signatuur zodat je kunt zien dat de Z.E. 100% elektrisch is.

De Twingo Z.E. is te personaliseren met kleurenthema’s, stripings en wielen. Binnenin kun je ook eindeloos personaliseren: er zijn kleurthema’s voor delen van het dashboard en stuurwiel, randen van de ventilatieopeningen en stikwerk voor stoelbekleding en deurpanelen. Kies een carrosseriekeur en stel jouw favoriete combinatie samen voor de buiten- en binnenkant.

De nieuwe Renault Twingo Z.E. is vanaf eind 2020 bij de Renault-dealer te bewonderen. De prijzen worden binnenkort bekend gemaakt.

Blijf op de hoogte

Kun jij niet wachten op de nieuwe Twingo Z.E.? Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van deze elektrische nieuwkomer.

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.