My Renault

De vrijheid van elektrisch

Zorgeloos de weg op en de vrijheid om te gaan en te staan waar je wilt. Renault brengt met de campagne ‘Laad Me’ een ode aan elektrisch rijden.

Bij Renault hebben we onze liefde voor elektrisch rijden nooit onder stoelen of banken geschoven. Deze voorliefde heeft ervoor gezorgd dat we inmiddels een zeer breed aanbod van elektrische modellen hebben. Denk aan de 100% elektrische ZOE, KANGOO Z.E., MASTER Z.E. en TWIZY

In het najaar krijgen deze modellen er nog een volledig elektrische toevoeging bij, namelijk de TWINGO Electric. Ook op het gebied van geëlektrificeerde auto’s (met de CLIO E-TECH Hybrid en CAPTUR E-TECH Plug-in-Hybrid) heeft Renault niet stilgezeten. In september wordt de MEGANE E-TECH Plug-in Hybrid aan dit rijtje geëlektrificeerde auto’s toegevoegd.

Nieuwtje!

In september wordt de MEGANE E-TECH Plug-in Hybrid aan dit rijtje geëlektrificeerde auto’s toegevoegd.

Ode aan elektrisch rijden

Een ruime keuze dus. Gelukkig maar, want er zijn ook steeds meer mensen die kiezen voor elektrisch rijden, zo blijkt uit cijfers. Inmiddels rijden er in Europa maar liefst 300.000 elektrische auto’s van Renault op de weg. Een prachtige mijlpaal vinden we, want bij Renault geloven we in de kracht van elektrisch rijden. En we geloven ook in de vrijheid die elektrisch rijden biedt. Dat is precies waar het in de nieuwe campagne ‘Laad Me’ om draait. Het gevoel van vrijheid, ontdekken en zorgeloos de weg op. Kortom het gevoel van oneindige mogelijkheden.

Avontuurlijk

Misschien heb je de commercial van de avontuurlijk roadtrip van een moeder en dochter al gezien op televisie of social media. Of misschien heb je het prachtige nummer ‘Laad Me’ van singer-songwriter Mariëlle Flens al gehoord. De campagne laat zien wat de mogelijkheden zijn van elektrisch rijden.

& eigenwijs

Aan de ene kant refereert het natuurlijk aan het opladen van een elektrische auto. Maar het is ook een knipoog naar ‘laat me’ wat symbool staat voor eigen keuzes maken. Je eigen vrijheid creëren en volop benutten. Lang leve de vrijheid van elektrisch rijden!

Luister naar dit nummer op

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.