My Renault

New kid in town

Renault nieuwste elektrische aanwinst staat vanaf dit najaar in de showroom. De prijzen van de TWINGO Electric zijn inmiddels bekend.

Een compacte auto die volledig elektrisch rijdt en snel op te laden is. Dat is het ideale vervoersmiddel voor in de stad! De nieuwe TWINGO Electric voldoet perfect aan deze kenmerken. Het platform waarop hij is ontworpen is hetzelfde als de benzinevariant. Dat houdt in dat hij over dezelfde rijeigenschappen als zijn voorganger beschikt. Rijplezier gegarandeerd dus! Met zijn korte draaicirkel is hij makkelijk wendbaar en de batterij is zo geplaatst dat die geen afbreuk doet aan de ruimte voor bagage en passagiers.

Laden met de TWINGO Electric

Met een elektromotor van 60 kW (82 pk) en 160 Nm die gevoed wordt door een 22 kWh-batterij heeft hij een actieradius van 270 km (volgens de WLTP City-cyclus). Voldoende voor alle ritten in de stad. Ga je langer op weg, dan kun je dankzij de unieke Caméléon-lader zeer snel laden bij een publiek laadpunt. Bij een 22 kW AC-laadpunt is de batterij van de TWINGO Electric in 1 uur tot 80% opgeladen.

Welke TWINGO Electric past bij jou?

De TWINGO Electric is beschikbaar in vier uitrustingsniveaus:

Life
(€ 20.590)
Collection
(€ 22.090)
Intens
(€ 23.490)
Série Limitée Vibes
(€24.790)

Laatstgenoemde is het meest luxe niveau met onder andere een luxe interieur met hoogwaardige materialen, achteruitrijcamera, Renault EASY LINK multimediasysteem met 7” touchscreen en geïntegreerde TomTom-navigatie met real-time verkeersomformatie. Daarnaast is bij de Série Limitée Vibes ook drie jaar MY Z.E. Connect en Inter@active via de MyRenault smartphone-app inbegrepen. Zo kun je laadtijden inplannen, realtime bekijken welk laadpunt beschikbaar is of de stoelen voorverwarmen of koelen zonder dat dat effect heeft op de actieradius. Vanzelfsprekend zijn bij alle varianten het in- en exterieur oneindig naar eigen smaak samen te stellen.

Reserveer de TWINGO Electric online!

Ontdek de TWINGO Electric in voorpremière en reseveer direct online.

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.