My Renault

Onderhoudsboekje goes digital

Het onderhoudsboekje van je auto bevat waardevolle informatie, die je natuurlijk altijd wilt kunnen raadplegen. Op My Renault heb je vanaf nu alle info overzichtelijk bij elkaar.

Hoe lang was het ook alweer geleden dat je je auto voor onderhoud naar de Renault-dealer hebt gebracht? En wanneer wordt het tijd voor de volgende onderhoudsbeurt? Het onderhoudsboekje bevat belangrijke informatie die helpt jouw auto in topconditie te houden.

Op de My Renault-portal vind je nu alles rondom het onderhoud van jouw auto overzichtelijk op een rij. Je kunt er de volledige onderhoudshistorie terugvinden: alle werkplaatsbezoeken en informatie over de Renault-dealer die het onderhoud heeft uitgevoerd. Ook kun je op basis van de kilometerstand, de leeftijd van je auto en het model, zien wanneer het tijd is voor een nieuw bezoek aan de Renault-dealer. Via het persoonlijk onderhoudsplan op My Renault kun je vervolgens gemakkelijk het volgende werkplaatsbezoek inplannen en beheren.

Gemak én veel voordeel

Op My Renault is natuurlijk meer te vinden dan een digitaal onderhoudsboekje en een persoonlijk onderhoudsplan. De portal staat ook vol met interessante artikelen en de beste voordelen speciaal voor jou geselecteerd. Ook kun je mee doen aan diverse wedstrijden en kans maken op leuke uitjes.

Wil je genieten van nóg meer voordelen?

Wie het My Renault-lidmaatschap upgradet naar My Renault + kan genieten van nog veel meer voordeel. Wat dacht je van APK, vloeistoffen bijvullen, lampen vervangen, Zomer- en Wintercheck, ruit- en bandenreparatie en een Diner Jaarkaart waarmee je voordelig uit eten kunt gaan. Je betaalt slechts € 39,95 voor My Renault +, maar het voordeel kan oplopen tot maar liefst € 179,95. Dat is nog eens waar voor je geld!

Upgrade naar My Renault + 

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.