My Renault

Doe nú de Zomercheck

slechts

€ 14,95
OF GRATIS

voor My Renault+ leden

Een jaar lang vakantie vieren bij Center Parcs*? Dat klinkt goed! Als je nu langs komt in de werkplaats maak je kans op deze droomprijs.

De zomer komt dichterbij en de behoefte om leuke dingen te doen is waarschijnlijk groter dan ooit. Als je nu de Renault Zomercheck laat uitvoeren, weet je in elk geval zeker dat je Renault helemaal klaar is voor de zomer! En jij ook. Je ontvangt na de Zomercheck namelijk een activatiecode waarmee je tot 70% korting ontvangt op mooie deals voor thuis. Of – als dat mogelijk is – op de leukste uitjes in Nederland. Je er tot eind oktober zo vaak gebruik van maken als je maar wilt. Zo kom jij de zomer zeker goed door!

Tijdens de Zomercheck wordt je Renault gecontroleerd op 10 essentiële punten, namelijk:

Veilig naar de dealer

Uiteraard zorgen wij ervoor dat je met een gerust hart je auto naar de Renault-dealer kunt brengen. We nemen de RIVM-maatregelen zeer serieus. Dus houden we minimaal 1,5 meter afstand, schudden we geen handen, wassen we regelmatig onze handen en werken medewerkers met (milde) klachten niet of vanuit huis. We gaan zelfs nog een stapje verder. We voorzien je auto namelijk ook van beschermhoezen en desinfecteren we grondig na afloop.

Center Parcs

Daarnaast maak je kans op een jaar lang vakantie bij Center Parcs. Je hoeft hiervoor alleen maar in te loggen op myrenault.nl en je factuurnummer door te geven. En duimen dat jij de gelukkige winnaar bent natuurlijk. De winnaar wordt in september 2020 bekend gemaakt.

Gratis met Renault+

Tijdens de actieperiode van 1 juni tot en met 21 augustus 2020 laat je de Zomercheck uitvoeren voor € 14,95. Je kunt My Renault voor slechts € 39,95 ook uitbreiden naar My Renault+. Dan krijg je de Zomercheck geheel gratisen profiteer je van nog veel meer voordelen, waaronder gratis APK, ruit- en bandreparatie, vloeistoffen bijvullen of een Diner Jaarkaart. De extra’s van My Renault+ lopen op tot maar liefst ruim € 180,-. Check alle voordelen.

Doe de Zomercheck vóór 21 augustus 2020

Geef je Renault een jaarlijkse check en laat de zomer beginnen! Je maakt kans op een jaar lang vakantie bij Center Parcs en krijgt 70% korting op mooie deals en uitjes.

Doe de Zomercheck vóór 21 augustus 2020
ZOMERCHECK

*Bekijk de actievoorwaarden op renault.nl/actievoorwaarden.

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.