My Renault

Het nieuwe vakantie vieren

Vakantie vieren we dit jaar in eigen land. En dat is bepaald geen straf! De leukste corona- én kidsproof uitjes.

Misschien heb je de camping of het huisje voor komende zomer al geboekt. Of misschien ben je nog aan het nadenken over de vakantieplannen. Wat in elk geval zeker is: Nederland biedt voldoende vertier om deze zomer op 1,5 meter afstand met je kids erop uit te gaan. Of je nu de natuur in wilt, het water op of de hoogte in. De leukste uitjes te land, ter zee en in de lucht!

Natuur

Met de hoeveelheid groen die Nederland rijk is, heb je aan 1 zomer niet genoeg. Ons kleine land telt maar liefste 21 natuurparken en oneindig veel natuurgebieden! Elk met een eigen flora en fauna en diersoorten. Je kunt prachtige wandelingen maken door de natuurgebieden, maar voor kids die niet van lang wandelen houden kun je ook diverse activiteiten in het groen ondernemen.

Speurtochten in de natuur, klauteren door het bos of de natuur op een paard ontdekken. In de meeste nationaal parken zijn excursies in kleine groepen weer mogelijk. Check de sites van de diverse nationaal parken voor de actuele status.

Voor een dosis wildlife kun je ook weer terecht bij safariparken en dierentuinen. En dus kun je oog in oog staan met leeuwen, tijgers, apen of olifanten. Of met een Pater-Davidshertje, een uiterst zeldzaam hertje dat in de natuur is uitgestorven, maar eind mei in de Beekse Bergen geboren is.

Liever cultuur?

Ben je wel toe aan wat cultuur snuiven? Goed nieuws, want ook de musea hebben de deuren weer geopend. Dankzij enkele restricties, waaronder reserveren, kunnen je kids en jij weer veilig genieten van kunst en cultuur. Check snel welke musea corona- én kidsproof zijn? Of ga een middagje – als het weer wat minder is –eens naar de bioscoop. Met de nieuwe maatregelen die de bioscopen hanteren, voelt het bijna alsof jullie een privévoorstelling hebben!

Zin in avontuur?

Doe nu mee met de wedstrijd en maak kans op kaarten voor Wildlands!

Wedstrijd 

Het water op

Het water op of in: dat staat garant voor vertier voor jong en oud! Waarschijnlijk kunnen je kids zich met gemak urenlang vermaken in het water. Maar heb je wel eens zin in iets anders dan zwemmen? Ontdek het water dan vanaf een surfboard. Suppen – stand-up-paddle – is niet alleen heel leuk, je bent ook nog eens flink aan het work-outen. Een win-winsituatie!

Bekijk de mooiste plekken waar je kunt suppen. Zijn je kinderen toe aan nog meer avontuur? Laat ze dan de golven trotseren op een surfboard of kiteboard.

Een paar uur later zijn ze waarschijnlijk verslaafd aan de zee. Dat de zee heel wat schatten herbergt, ontdekken ze vervolgens tijdens een dagje strandjutten. Hebben jullie juist behoefte aan wat meer rust?
Huur een bootje en dobber lekker over meren, rivieren of de grachten.
Een picknickmand aan boord en ontspannen maar!

De hoogte in

Er is natuurlijk ook genoeg plezier te beleven boven de grond.
De pretparken zijn inmiddels – met restricties – geopend! Dus vlieg door de lucht in de duizelingwekkende achtbanen. Of roetsj door de lucht op tokkelbanen of in klimbossen. Nog iets verder de hoogte in? Ga dan naar de A’DAM toren en geniet van een prachtig uitzicht over Amsterdam. Neem plaats op ‘Over the Edge’, Europa’s hoogste schommel. Bungelen over de rand van de A’DAM toren, durf jij het aan?

Overnachten in stijl

Zo’n gezellig dagje uit sluit je natuurlijk het liefste af in stijl, in een bijzondere accommodatie om te overnachten. Wat dacht je van een vaarhuisje, een vogelhuis, een boomhut, een vliegtuig, een tipi of een yurt? Dat is weer eens iets anders dan een standaard hotelkamer. Of boek een heerlijk weekendje weg aan zee om uit te waaien.

Check bij alle activiteiten van tevoren de website met de actuele status en of vooraf reserveren noodzakelijk is.

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.