My Renault
Verder met hybride
Met E-TECH introduceert Renault hybride en plug-in hybride motoren bij de drie populairste modellen: CLIO, CAPTUR en MEGANE Estate. De prijzen zijn inmiddels bekend.

De zomer van 2020 staat voor Renault in het teken van de komst van E-TECH: hybride en plug-in hybride motoren bij de nieuwe CLIO, CAPTUR en MEGANE Estate. Renault had al diverse elektrische modellen in het gamma, maar met de komst van E-TECH zal het ook op het gebied van (plug-in) hybride hoge ogen gooien.

CLIO E-TECH

De populaire CLIO krijgt dus een hybride broertje. De CLIO Hybrid is een full hybrid en heeft een systeemvermogen van 140 pk (dankzij de combinatie van een verbrandings- en elektromotor). Met een 9,8 kWh-batterij kan de CLIO E-TECH in de stad 80% van de tijd elektrisch rijden. De batterij laadt zichzelf op tijdens het rijden en het verbruik is 30% minder vergeleken met een gelijkwaardige benzinemotor. De E-TECH-versie van de populaire CLIO kost in Nederland € 22.990 (Zen-uitvoering).

CAPTUR Plug-in Hybrid

De nieuwe CAPTUR Plug-in Hybrid zal beschikken over een batterij die zichzelf kan opladen, maar die ook aan de paal te laden is. De CAPTUR is daarmee de eerste stekkerhybride van Renault. De verbrandings- en elektromotor van de CAPTUR Plug-in Hybrid zijn samen goed voor een vermogen van 160 pk. De nieuwe Plug-in Hybrid heeft een volledig elektrische actieradius tot 50 kilometer en een elektrische topsnelheid tot 135 km/u (WLTP, gemiddeld). De actieradius in stadsverkeer is 65 km/u (WLTP). Hij verbruikt 75% minder vergeleken met een gelijkwaardige benzinemotor. De CAPTUR Plug-in Hybrid zal in Nederland € 33.290 kosten.

MEGANE Estate Plug-in Hybrid

De MEGANE Estate Plug-in Hybrid beschikt over een 118 kW (160 pk) sterke plug-in hybride aandrijflijn. Dankzij een 9,8 kWh-batterij (400 volt) heeft hij in stedelijk gebied een volledige elektrische actieradius tot 65 kilometer (WLTP City). Dat betekent dat de MEGANE Estate Plug-in Hybrid in staat is om de gemiddelde rijafstand per dag volledig elektrisch zonder brandstof af te leggen. De topsnelheid in elektrische modus bedraagt 135 km/u. De prijzen van de nieuwe Business-uitvoeringen (Business ZEN en Business Edition One) beginnen bij € 23.490,- voor de MEGANE Hatchback TCe 115 GPF Business ZEN. De netto bijtelling begint bij € 154,69. Voor de MEGANE Estate Plug-in Hybrid 160 Business Zen (29 gram CO2/km) begint de netto bijtelling bij slechts € 206,04..

Profiteer van € 500,- Early Bird voordeel!

Ben je benieuwd welke van de E-TECH-modellen het beste bij jou past? Of wil je meer informatie over de nieuwe hybride modellen? Schrijf je in, blijf op de hoogte en profiteer van € 500,- voordeel aan gratis opties!

Schrijf je in en ontdek meer over onze E-TECH-modellen.

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.