My Renault

Time to go electric

Zit je te denken aan de aanschaf van een elektrische auto? Dan is nu het perfecte moment. Je kunt namelijk gebruik maken van overheidssubsidie van € 4.000,-.
En Renault doet er een schepje bovenop!

Elektrische auto’s zijn niet meer weg te denken uit de samenleving. Steeds meer mensen ‘stappen over’ en dat is niet gek ook. De onderhouds- en verbruikskosten zijn lager dan bij een benzineauto, je betaalt tot 2025 geen wegenbelasting en het is beter voor het milieu. De aanschaf van een elektrische auto is over het algemeen wel duurder. Volgens het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid zijn mensen met een elektrische auto echter na een paar jaar al goedkoper uit dan met een brandstofauto. Met de nieuwe overheidssubsidie komt dat omslagpunt zelfs al veel eerder!

Overheidssubsidie voor elektrisch rijden

Vanaf 1 juli kun je namelijk gebruikmaken van de Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP). Deze subsidie bedraagt € 4.000,- voor nieuwe elektrische personenauto’s (koop of private lease). En € 2.000,- voor gebruikte elektrische personenauto’s (koop of private lease).

De auto moet 100% elektrisch zijn en een actieradius hebben van minimaal 120 kilometer.

Zo maak je gebruik van de subsidie aanvraag bij de overheid

Voor nieuwe elektrische auto’s is al meer subsidie aangevraagd dan het jaarbudget. Dit geldt voor koop en lease.

Dien je een aanvraag in nadat het jaarbudget op is? Dan word je aanvraag doorgeschoven naar 2021. Heb je nog geen aanvraag ingediend, maar ben je dit van wel van plan? Het indienen van aanvragen blijft mogelijk.

Voor uitgebreide informatie over alle voorwaarden en het aanvragen van de subsidie kijk je op: www.rvo.nl/sepp.

Bekijk je voordeel

Profiteer tijdelijk van de extra Renault Subsidie t.w.v. € 4.000,-*

Zo wordt de aanschaf van een nieuwe Renault ZOE nog aantrekkelijker want tijdelijk ontvang je naast de overheidssubsidie ook nog een extra Renault Subsidie t.w.v. € 4.000,-*. De nieuwe Renault ZOE heeft een actieradius van 395 km (WLTP**). Daarnaast kun je overal zo snel als mogelijk opladen: thuis, op het werk, bij winkelcentra of langs de snelweg. Ontdek alle voordelen van de nieuwe Renault ZOE.

* Vanafprijs betreft de nieuwe Renault ZOE R110 Life Batterijkoop € 33.590,- minus € 4.000,- Renault Subsidie. Genoemde Renault Subsidie wordt betaald door Renault Nederland, geldig voor orders t/m 31 augustus 2020 met een uiterste registratiedatum van 30 november 2020. De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Lees hier de volledig voorwaarden. Als particuliere klant kun je aanspraak maken op de overheidssubsidie voor elektrische personenauto's. Bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte 100% elektrische Renault ZOE bijvoorbeeld. Dien jouw subsidie-aanvraag vanaf 1 juli in, zorg dat je deze aanvraag zo snel mogelijk doet. De totaal beschikbare subsidie vanuit de overheid voor 2020 en 2021 is beperkt. Voor uitgebreide informatie over alle voorwaarden en het aanvragen van de subsidie kijk je op: www.rvo.nl/sepp.

* WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden, versieniveau, uitrusting, accessoires, rijomstandigheden en de belading van de auto.

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.