Ixell, duurzaam herstellen

Title

Al meer dan 35 jaar is Ixell een van de grootste spelers in zijn sector. Als multispecialist in koetswerklak stelt Ixell zijn expertise, zijn innovatieve tools en diensten, en zijn precisie op het vlak van kleurmeting ten dienste van professionals uit de autowereld. Ixell, een bevoorrechte partner van Renault, werd onlangs dan ook bekroond met het certificaat ‘Duurzaam Repareren’.

Duurzaam Repareren, een sociaal label

De vzw ‘Duurzaam Repareren’ zag het levenslicht in Nederland en is een initiatief van allerlei klanten van autobedrijven: verzekeraars, leasingbedrijven en fleetowners en/of -beheerders. De bedoeling? Een beloning bieden aan garages, carrosseriebouwers, banden- en ruitenspecialisten die zich onderscheiden dankzij hun uitstekende dienstverlening, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Na Nederland nu ook in België en Luxemburg

Twee jaar nadat Ixell op de Nederlandse markt een certificaat kreeg, werd het bedrijf nu ook met een exemplaar voor de Belgische en Luxemburgse markt bekroond. Het is de langverwachte kers op de taart voor het fantastische werk dat Ixell al jarenlang levert.

Een partner die op dezelfde golflengte zit

Duurzaam produceren, de CO2-uitstoot verminderen, de impact op het milieu verkleinen, duurzame ontwikkelingen mogelijk maken, ... Al die elementen staan ook bovenaan het prioriteitenlijstje van Renault. Met dit label bewijst Ixell nogmaals zijn status als gewaardeerde partner van Renault.

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.