My Renault

Captur Série Signature Wave

Met de Série Signature presenteert Renault een bijzondere en gelimiteerde serie modellen met een extra luxueuze standaarduitrusting en opvallende accenten in kleur en design.

Waar Renault al eerder de Kadjar Série Signature Extase en Clio Série Signature Iconic uitbracht, is het nu tijd voor een luxe-uitvoering van de Captur: De Série Signature Wave.

Limited
Edition

& extra luxe

Deze uitvoering is leverbaar in een nieuwe carrosseriekleur, ‘Blanc Nacré’ genaamd. Bij de exterieuraccenten werd de kleur ‘Bleu Pacifique’ gebruikt voor de stootlijsten, naafkappen, buitenspiegelkappen en unieke striping op het dak. Dit maakt het geheel af en geeft de auto een eigentijdse look. Met de 17” lichtmetalen wielen van het model ‘Adventure Noir’ en de ‘Wave’-badge op de flanken, straalt de auto als nooit tevoren.

De oplage van een Série Signature uitvoering is éénmalig. Voor de Nederlandse markt is er een totale oplage van 500 auto’s. Wees er dus op voorbereid dat alle ogen op u gericht zijn wanneer u rondrijdt in de Captur Signature Wave.

Stijlvolle afwerking

De afwerking van het interieur is in de typische Série Signature stijl. De details zijn in de kleur ‘Bleu Pacifique’ afgewerkt en u kunt heerlijk ontspannen in de stoelen met rundlederen bekleding, die nu ook in de kleur antraciet leverbaar is.

Een andere unieke feature is de omlijsting van de klimaatregeling, die steeds in de kleur Bleu Frost wordt verlicht.

Optimaal rijgenot gegarandeerd

De Captur Série Signature Wave is gebaseerd op de complete Captur Dynamique. Dit houdt in dat ook deze serie uitgerust is met het Renault R-Link multimedia- en navigatieysteem, inclusief DAB+ radio. En hierbij houdt het niet op, want de auto’s zijn bovendien voorzien van alle overige aantrekkelijke zaken: elektronisch geregelde airconditioning, parkeersensoren inclusief achteruitrijcamera, een regen- en lichtsensor, elektrische inklapbare buitenspiegels en een Renault Handsfree Card. Zoals u ziet, we hebben werkelijk aan álles gedacht om u optimaal rijgenot te bieden!

De Renault Captur Série Signature Wave is leverbaar in combinatie met de benzinemotoren Energy TCe 90, TCe 120 en TCe 120 EDC. Vanaf € 24.710,-* is de auto van u. De metallic lak is bij de prijs inbegrepen.

*De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en betreft de Captur versie Signature Wave TCe 90 incl. onvermijdbare kosten.

Testrit

Bent u helemaal enthousiast geworden en wilt u de Signature Wave zelf eens uittesten? Dit is uiteraard mogelijk. Neem hiervoor contact met uw dealer op

uw dealer

Ontdek de Série Signature

Heeft de Série Signature ook uw aandacht getrokken en wilt u graag meer weten over de andere modellen van dit gamma ? Neem snel een kijkje op de site van deze spectaculaire modellen!

GA NAAR DE SITE

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.