My Renault

Kadjar Série Signature Extase

In de Série Signature presenteert Renault telkens een van zijn modellen met extra luxueuze standaarduitrusting en bijzondere kleur- en designaccenten. Een speciale uitvoering van een Renault model in beperkte oplage. Deze keer is het de beurt aan Kadjar, de avontuurlijkste telg uit de Renault-familie.

Pure verleiding

De Kadjar is een robuuste crossover met krachtige grille en een stoere basis. De Série Signature Extase zet het avontuurlijke en verleidelijke design van de auto nog eens extra in de verf door aan het uitrustingsniveau ‘Intens’ donkergrijze skidplates en glanzend grijze lichtmetalen wielen van 19’’ met rode naafdop toe te voegen. Het antraciet rundleren interieur werd afgewerkt met rode stiksels en garandeert u pure luxe.

Alles erop en eraan

Naast kenmerkende exterieur- en interieurkenmerken kreeg de Kadjar Série Signature Extase standaard een rijke uitrusting mee: Easy Park Assist (automatisch inparkeersysteem), een achteruitrijcamera, Blind Spot Warning, Emergency Braking, LED Pure Vision-koplampen, elektrisch verwarmbare voorstoelen en een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel zijn allemaal deel van het pakket.

Aan u de keuze

De Renault Kadjar Série Signature Extase wordt in vijf tot de verbeelding sprekende kleuren en twee motorvarianten (diesel en benzine, beide leverbaar met EDC-transmissie) aangeboden. Wacht vooral niet te lang om deze sportieveling bij uw Renault-dealer te ontdekken, want hij wordt slechts in een exclusieve oplage van 350 exemplaren op de Nederlandse markt gelanceerd! Er is al een Kadjar Série Signature Extase vanaf € 33.260,-*.

*De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en betreft de Kadjar versie Energy TCe 130 Serie Signature Extase incl. onvermijdbare kosten.

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.