My Renault

Een jaar lang vakantie

Op 5 oktober was het zover. Toen kregen de heer en mevrouw Hillebrandt een bijzondere prijs uitgereikt: een jaar lang vakantie bij Center Parcs.

Een jaar lang vakantie vieren, dat klinkt als muziek in de oren. De heer en mevrouw Hillebrandt uit Weert mogen zich gelukkig prijzen. Zij zijn namelijk de winnaars van de winactie van afgelopen zomer. Deelname was simpel, ze hoefden slechts het nummer en de datum van hun werkplaatsfactuur in te vullen op myrenault.nl. Daarna alleen nog duimen en dat heeft zijn vruchten afgeworpen!

Feestelijke uitreiking

Met de geldende restricties is op 5 oktober de prijs bij Renault-dealer Auto Heurkens Weert. overhandigd aan de heer en mevrouw Hillebrandt. Naast de cheques voor de gewonnen verblijven kregen ze ook taart, want dat hoort natuurlijk bij een feestje! De prijs werd uitgereikt door Niels Heurkens (After Sales Directeur bij Auto Heurkens Weert.) en Sabine Kamerling (Communicatie Manager After Sales van Renault Nederland).

Doe jij mee met de volgende wedstrijd?

Deze winter kun jij ook kans maken op een unieke prijs. Na elk werkplaatsbezoek kun je namelijk een VIP-weekend in Disneyland® Paris winnen. Samen met je dierbaren kun je dan genieten van twee nachten verblijf in het exclusieve Disneyland® Hotel inclusief ontbijt, heb je drie dagen toegang tot beide Disney Parken, beleef je een exclusief diner en maak je fantastische selfies met je geliefde Disney Figuren!

Om mee te doen hoef je alleen in te loggen op myrenault.nl en de gevraagde gegevens in te vullen. In de maanden december, januari en februari worden de twaalf winnaars bekend gemaakt. Dat wordt een magische winter!

DOE MEE

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.