MY Renault

ZORG DAT JE HET NIET MIST

nieuwe subsidieregeling elektrische auto’s
vanaf 3 januari 2022 voor particuliere klanten

Vanaf 3 januari a.s. kan het weer: subsidie aanvragen als particuliere klant voor een nieuwe elektrische auto. Deze bedraagt € 3.350 per auto. Dat is toch mooi meegenomen,
zeker als je ook nog een inruilbedrag ontvangt voor je huidige auto!

Zo loop je geen subsidie mis

Wellicht weet je het nog: eerder was deze subsidie er ook al. Toen was alleen door de enorme interesse het totale beschikbare bedrag al na enkele dagen op. Daar hebben we van geleerd: dit is absoluut weer een moment om elektrisch te gaan rijden, maar je moet niet te lang wachten.

Je kunt de subsidie pas aanvragen als je een getekend koopcontract hebt of private lease overeenkomst. Maar als je tijdig alles regelt en het contract op 3 januari tekent, dan is de kans minimaal dat je naast de subsidie grijpt. Gelukkig helpt de Renault-dealer je graag bij jouw keuze én bij het aanvragen van de subsidie.

Wij raden je aan om op rvo.nl/sepp te kijken voor de meest actuele informatie
en het nog resterende beschikbare budget.

Voordelig 100% elektrisch rijden

Bij de Renault-dealer staan de 100% elektrische Renault Twingo E-Tech electric en de Renault Zoe E-Tech electric voor je klaar. Als je vóór 3 januari jouw favoriete model en uitvoering uitzoekt, dan kun je op 3 januari direct € 3.350 subsidie aanvragen. Ruil je jouw huidige auto in? Ook dat scheelt weer. Zo rijd je opeens heel voordelig 100% elektrisch!

de Twingo E-Tech electric is jouw
ultieme stadsauto

De Twingo E-Tech electric blijft trouw aan het opvallende en personaliseerbare design dat hem zo populair heeft gemaakt. En hij is er nu als volledig elektrische versie. Manoeuvreer soepel en stijlvol door het stadsverkeer in jouw Twingo E-Tech electric.

meer over de Twingo E-Tech electric

elke dag op pad met de Renault Zoe E-Tech electric

Een modern en sportief design, opvallende rondingen en precies de juiste dosis brutaliteit. De Zoe E-Tech electric heeft een sterke uitstraling. Want je laadt hem snel op, hij is muisstil en accelereert lekker vlot. Ben jij klaar voor deze nieuwe, fantastische rij-ervaring?

meer over de Zoe E-Tech electric

Direct rijden

Naast de € 3.350 subsidie is er nóg een groot voordeel: je hebt ruime keuze uit voorraadmodellen. Dus als de koop gesloten is, kun je direct rijden in jouw nieuwe Twingo E-Tech electric of Zoe E-Tech electric - zonder wachttijd!

Kom langs voor een proefrit

De Renault-dealer verwelkomt je graag in de showroom om te helpen bij de aanschaf van een 100% elektrische Renault mét € 3.350 subsidie.

--> -->

Word Renault ambassadeur !

Je hebt geen toegang tot dit formulier.