Wettelijke voorwaarden

MY Renault & MY Renault+
voorwaarden.

RENAULT Nederland NV (hierna afgekort tot RENAULT Nederland) heeft de website "my.renault.nl" opgericht om haar gebruikers gepersonaliseerde informatie aan te bieden.

Door je te registreren op My Renault, heb je toegang tot 'mijn persoonlijk gebruikersprofiel' en ontvang je op regelmatige basis informatie over jouw auto(‘s) en nieuwsberichten over Renault in de vorm van een digitale nieuwsbrief.

Op elk elektronisch communicatiebericht staat een link om je uit te schrijven. Door te klikken op deze speciaal voorziene link ontvang je geen My Renault e-mails meer. Verder kun je je contactvoorkeuren beheren in je account.

Het gebruik van deze website is onderworpen aan dezelfde Algemene Voorwaarden voor gebruik en toegang als deze die van toepassing zijn voor de website "www.renault.nl", alsook aan alle toepasbare nationale en Europese wetten.

Door je aan te melden op de site en de site te gebruiken aanvaard je zonder enig voorbehoud deze algemene gebruiksvoorwaarden, die alle andere voorwaarden uit een overeenkomst die je elders hebt met Renault Nederland en / of met haar dealers, vervangen.

Renault behoudt zich het recht voor om het programma te beëindigen en/of aan te passen. Aan de inhoud van de website en nieuwsbrieven in welke vorm dan ook kunnen geen rechten worden ontleend.

De LANDELIJKE algemene voorwaarden
van My Renault+ (PLUS):

APK

Inclusief afmeldkosten, viergastest of roetmeting. Maximaal 1x per jaar.

Zomercheck

Controle op alle essentiële punten van belang in de zomerperiode t.w.v. €14,95. Maximaal 1x per jaar.

Wintercheck

Controle op alle essentiële punten van belang in de winterperiode t.w.v. € 14,95. Maximaal 1x per jaar.

Vloeistoffen bijvullen

Bijvullen van motorolie, koelvloeistof, remvloeistof en ruitensproeiervloeistof. Het bijvullen betreft alleen het op peil brengen van de genoemde vloeistoffen. Indien tijdens onderhoud volgens het onderhoudsschema vloeistoffen vervangen of bijgevuld dienen te worden, dan is dit niet gedekt. Dit is evenmin van toepassing als een laag vloeistof niveau het gevolg is van een technisch defect.

Lampen vervangen

Controle en vervangen van defecte verlichting aan de buitenzijde van de auto. Xenon, LED, interieurverlichting zijn uitgesloten. Het betreft alleen vervangen van defecte lampen, preventief vervangen is uitgesloten. Bij vervanging wordt gebruik gemaakt van standaard lampen.

Ruitreparatie

Reparatie van een sterretje in je voorruit. Een sterreparatie wordt gratis uitgevoerd ongeacht of de auto voor glas is verzekerd. Alle wel verzekerde sterreparaties worden ingediend bij de verzekeringsmaatschappij waarbij de auto is verzekerd. Een gratis sterreparatie valt alleen onder My Renault+ indien bij het aanbieden van de auto de groene kaart wordt overlegd, dus ook indien de auto niet voor glas is verzekerd.

Bandreparatie

Reparatie door middel van een plug. Alle andere reparatiemethoden vallen niet onder My Renault+. Geldt uitsluitend voor banden behorend bij het voertuig. Een reparatie d.m.v. een reparatieplug zal en kan alleen worden uitgevoerd indien dat mogelijk is, bij twijfel zal een alternatieve reparatie worden voorgesteld.

Onbeperkt iedere 2e kaartje gratis op de beste dealst

My Renault+ geeft recht op een Onbeperkt iedere 2e kaartje gratis op de beste dealst met een geldigheid tot de einddatum van de My Renault+ pas. De Onbeperkt iedere 2e kaartje gratis op de beste dealst kun je via het My Renault account activeren. Er is één Onbeperkt iedere 2e kaartje gratis op de beste dealst per My Renault account mogelijk. Heb je op het My Renault account meerdere My Renault+ passen dan geldt de einddatum van de My Renault+ pas die nog het langst geldig is als einddatum van de Onbeperkt iedere 2e kaartje gratis op de beste dealst. Op het gebruik van de Onbeperkt iedere 2e kaartje gratis op de beste dealst zijn de algemene voorwaarden van Onbeperkt iedere 2e kaartje gratis op de beste dealst van toepassing, deze vind je op de website van Onbeperkt iedere 2e kaartje gratis op de beste dealst www.dinerjaarkaart.nl.

My Renault+ pas is alleen van toepassing bij de vermelde dealer en is enkel bestemd voor particuliere en/of klein zakelijke klanten. Geldigheidsduur is één jaar na afgifte en kan tegen betaling jaarlijks worden verlengd. De pas is niet overdraagbaar. Er kan alleen gebruik worden gemaakt van het dienstenpakket als je auto conform Renault fabrieksvoorwaarden onderhouden wordt bij de officiële Renault merkdealer.

Heb je vragen over het My Renault platform?

De algemene gebruiksvoorwaarden van Renault.nl en MyRenault.nl lees je hier

--> -->