Over My Renault

My Renault

My Renault, dat is …Online agenda
van uw Renault
Exclusieve
aanbiedingen
7 extra voordelen met My Renault+Gepersonaliseerde
voordelen
Wedstrijden
Hoe werkt het?Handig adviesNieuws in primeur

Schrijf u in

U twijfelt?
Hier 8 goede redenen die u zullen overtuigen:

Online agenda
van uw Renault

Uw online agenda geeft u een online inzicht in de onderhoudsagenda van uw Renault. U ziet in een oogopslag wanneer u moet langsgaan voor een onderhoud of een andere ingreep. U kunt de volledige historie van uw auto raadplegen in 1 muisklik.

Exclusieve aanbiedingen

Als gratis lid van My Renault maakt u deel uit van een groep bevoorrechte Renault-klanten. U profiteert van exclusieve aanbiedingen zoals

Gratis Renault Route Service

Profiteer van extra voordelen met My Renault+

Voor slechts € 39,95 kunt u My Renault uitbreiden naar My Renault+. Zo profiteert u een heel jaar lang van extra voordelen bij uw Renault-dealer, die een waarde vertegenwoordigen van ten minste € 139,95.

word My Renault+ lid

Gepersonaliseerde voordelen

Aanbiedingen die specifiek aansluiten bij uw bestuurdersprofiel en uw auto.
Kortingen op onderhoud, reparaties, garantieverlenging of accessoires, u krijgt alleen maar voordelen op maat aangeboden.

Wedstrijden

Bioscoop tickets, uitnodigingen voor evenementen of als eerste onze nieuwe modellen testen. Hou My Renault regelmatig in het oog. Als er iets te winnen valt wilt u er toch als eerste bij zijn?

Hoe werkt het?

My Renault neemt u mee op ontdekkingsreis onder de motorkap van uw auto.Technische vragen over het remsysteem, het accu of een belangrijk onderdeel van uw motor? My Renault geeft een concreet antwoord op al uw vragen.

Handig advies

Kennis moet je delen. In deze rubriek vindt u onze tips om een langdurige, vruchtbare relatie op te bouwen met uw auto. De onderwerpen zijn gevarieerd.

Nieuws in primeur

Als bevoorrecht lid van My Renault hoort u als eerste al het nieuws over ons merk: nieuwe modellen, toekomstige evenementen, tests, nieuwe technologieën ... In onze maandelijkse nieuwsbrief leest u er alles over.

Nog geen lid van My Renault ?

Maak uw gratis account aan.

Schrijf u in
Achterliggende informatie is enkel toegankelijk voor My Renault leden.

Nog geen My Renault lid?

Registreer gratis jouw Renault in enkele muisklikken en krijg toegang tot de online onderhoudsagenda van jouw auto, tal van persoonlijke voordelen, advies en nog véél meer.

Al My Renault lid?

Login en ontdek jouw persoonlijke info

Inloggen