Over My Renault

My Renault

My Renault, dat is …Online agenda
van jouw Renault
Exclusieve
aanbiedingen
8 extra voordelen met My Renault+Gepersonaliseerde
voordelen
Wedstrijden
Hoe werkt het?Handig adviesNieuws in primeur

Schrijf je in

Je twijfelt?
Hier 8 goede redenen die je zullen overtuigen:

Online agenda
van jouw Renault

De online agenda geeft je een online inzicht in de onderhoudsagenda van jouw Renault. Je ziet in een oogopslag wanneer je moet langsgaan voor een onderhoud of een andere ingreep. Je kunt de volledige historie van jouw auto raadplegen in 1 muisklik.

Exclusieve aanbiedingen

Als gratis lid van My Renault maak je deel uit van een groep bevoorrechte Renault-klanten. Je profiteert van exclusieve aanbiedingen

Profiteer van extra voordelen met My Renault+

Voor slechts € 49,95 kun je My Renault uitbreiden naar My Renault+. Zo profiteer je een heel jaar lang van extra voordelen bij jouw Renault-dealer, die een waarde vertegenwoordigen van ruim € 180,-.

word My Renault+ lid

Gepersonaliseerde voordelen

Aanbiedingen die specifiek aansluiten bij jouw bestuurdersprofiel en jouw auto.
Kortingen op onderhoud, reparaties, garantieverlenging of accessoires, je krijgt alleen maar voordelen op maat aangeboden.

Wedstrijden

Bioscoop tickets, uitnodigingen voor evenementen of als eerste onze nieuwe modellen testen. Hou My Renault regelmatig in het oog. Als er iets te winnen valt wil je er toch als eerste bij zijn?

Hoe werkt het?

My Renault neemt je mee op ontdekkingsreis onder de motorkap van jouw auto.Technische vragen over het remsysteem, het accu of een belangrijk onderdeel van de motor? My Renault geeft een concreet antwoord op al je vragen.

Handig advies

Kennis moet je delen. In deze rubriek vind je onze tips om een langdurige, vruchtbare relatie op te bouwen met je auto. De onderwerpen zijn gevarieerd.

Nieuws in primeur

Als bevoorrecht lid van My Renault hoor je als eerste al het nieuws over ons merk: nieuwe modellen, toekomstige evenementen, tests, nieuwe technologieën ... In onze maandelijkse nieuwsbrief lees je er alles over.

Nog geen lid van My Renault ?

Maak je gratis account aan.

Schrijf je in
Achterliggende informatie is enkel toegankelijk voor My Renault leden.

Nog geen My Renault lid?

Registreer gratis jouw Renault in enkele muisklikken en krijg toegang tot de online onderhoudsagenda van jouw auto, tal van persoonlijke voordelen, advies en nog véél meer.

Al My Renault lid?

Login en ontdek jouw persoonlijke info

Inloggen
--> -->