Over My Renault

My Renault

My Renault, dat is …Online agenda
van uw Renault
Exclusieve
aanbiedingen
7 extra voordelen met My Renault+Gepersonaliseerde
voordelen
Wedstrijden
Hoe werkt het?Handig adviesNieuws in primeur

Schrijf u in

U twijfelt?
Hier 8 goede redenen die u zullen overtuigen:

Online agenda
van uw Renault

Uw online agenda geeft u een online inzicht in de onderhoudsagenda van uw Renault. U ziet in een oogopslag wanneer u moet langsgaan voor een onderhoud of een andere ingreep. U kunt de volledige historie van uw auto raadplegen in 1 muisklik.

Profiteer van extra voordelen met My Renault+

Voor slechts € 39,95 kunt u My Renault uitbreiden naar My Renault+. Zo profiteert u een heel jaar lang van extra voordelen bij uw Renault-dealer, die een waarde vertegenwoordigen van ten minste € 139,95.

word My renault +

Gepersonaliseerde voordelen

Aanbiedingen die specifiek aansluiten bij uw bestuurdersprofiel en uw auto.
Kortingen op onderhoud, reparaties, garantieverlenging of accessoires, u krijgt alleen maar voordelen op maat aangeboden.

Wedstrijden

Bioscoop tickets, uitnodigingen voor evenementen of als eerste onze nieuwe modellen testen. Hou My Renault regelmatig in het oog. Als er iets te winnen valt wilt u er toch als eerste bij zijn?

Hoe werkt het?

My Renault neemt u mee op ontdekkingsreis onder de motorkap van uw auto.Technische vragen over het remsysteem, het accu of een belangrijk onderdeel van uw motor? My Renault geeft een concreet antwoord op al uw vragen.

Handig advies

Kennis moet je delen. In deze rubriek vindt u onze tips om een langdurige, vruchtbare relatie op te bouwen met uw auto. De onderwerpen zijn gevarieerd.

Nieuws in primeur

Als bevoorrecht lid van My Renault hoort u als eerste al het nieuws over ons merk: nieuwe modellen, toekomstige evenementen, tests, nieuwe technologieën ... In onze maandelijkse nieuwsbrief leest u er alles over.

Nog geen lid van My Renault ?

Maak uw gratis account aan.

Schrijf u in

IK SCHRIJF MIJ GRATIS IN

Geniet van alle voordelen die My Renault u te bieden heeft: online agenda van uw auto, wedstrijden, exclusieve voordelen op maat …
Word lid van My Renault en profiteer mee!
*Verplichte velden
 
 

Wachtwoord vergeten
close

Wachtwoord vergeten?

Vul hier uw e-mailadres in. Wij sturen u vervolgens een mail voor een nieuw wachtwoord.